chłopaki, pochwalcie sie swoimi dokonaniami!
[WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L -
Może wystąpił jakiś problem? ( pytam poważnie)Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
-
20 02 (piątek) godz 17 Akt w Studio
Lista
1 krysiek
Zapraszam!Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Jako, że tematy portret i akt już się co nie co wyeksploatowały proponuję małą zmianę. Jako temat zaproponuję „Zakochani- Pierwszy Ślub” Na warsztatach podzielę się wiedzą jak zrobić pierwszy w życiu „Ślub” i na co zwrócić uwagę aby cało wybrnąć z „opresji” W tym przypadku studio będzie tylko miejscem gdzie będą omawiane zagadnienia a wszystko o czym będziemy rozmawiać będzie można wykorzystać podczas fotografowania zakochanych, przygotowań, reportażu w kościele oraz zdjęć wykonywanych w plenerze. Omówię najczęściej popełniane błędy i podpowiem jak ich uniknąć. O czym nie będziemy rozmawiać na warsztatach? O sprzęcie tylko w jednym zdaniu, a dywagacje na temat jasnych szkieł i czy świecić lampą czy nie pozostawię póki co do rozwiązania na forumowych wątkach. Skupimy się na tym co najważniejsze czyli na fotografowanych osobach. Oczywiście nie zabraknie modelki i modela w stosownych strojach to przy ich pomocy poprowadzę spotkanie oczywiście o ile będą chętni.
„Zakochani- Pierwszy Ślub” 28 02 sobota godzina 13
Lista:
koszt spotkania 150zł
Zapraszam!Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Oj widzę, że przydałoby się powtórzyć spotkanie, temat/spotkanie „sesja fotograficzna” był chyba trochę na wyrost.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
-
Chodzi o to, że chyba nie za specjalnie jest się czym chwalić
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
IMHO te zdjęcia wydają się "płaskie", nie mają tej głębi która wciągneła by oglądającego, albo jak ja to określam: brak jest efektu "ŁAŁ ale fota".
podoba mi się seria z wyłaniającą się dorotą z cienia, ale odcień jej skóry jest nijaki (ni to chłodny(noc) ni ciepły(kominek/ognisko/nastrojowy)) co bardzo ujmuje klimatowi zdjęcia.
co do seri w czerwieni..... to brakuje cieni!!! wygląda to troche sztucznie, brakuje kontrastu (jest za mały)Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 LKomentarz
-
20 02 (piątek) godz 17 Akt w Studio
Lista
1 krysiek
Zapraszam!
koszt 150zł
Na spotkaniu będzie też obecny w charakterze gościa Canon 1Ds MkIIINie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
„Zakochani- Pierwszy Ślub” 28 02 sobota godzina 13
Lista:
koszt spotkania 150zł
Zapraszam!
Jak by ktoś miał wątpliwości czy spotkanie w dniu 20 dojdzie do skutku to odpowiadam, że się odbędzie.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Tak mi się skojarzyło
Sergiusz,
Planujesz w najbliższym czasie kogoś innego niż Dorotę lub też więcej podrzucania pomysłów ? Chwilowo brak weny
Chyba pora się do księgarni przejść po albumy.
PozdrawiamKomentarz

Komentarz