Pokaż wyniki od 1 do 10 z 482

Wątek: Grip - czy warto?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez interma Zobacz posta
    Myślę że to zła ocena.
    Bo jeśli by dać cynk sprzedawcy i powiedzieć żeby podniósł cene o 70 zł to już w naszej ocenie będzie grip lepszy? raczej nie...
    Po prostu takich rzeczy nie kupuje się przez neta... no chyba że dogadasz się ze sprzedawcą a ten nie zrobi nic wielkiego tylko pozwoli ci skorzystać z podstawowego prawa konsumenta czyli zwrotu towaru w przeciągu 5 dni od daty zakupu w przypadku kiedy towar nie spełnia twoich oczekiwań. W ten sposób przetestujesz gripa i być może tani i zwykły spełni twoje oczekiwania.
    Jemu nie chodziło o to że jak podniesiesz o 70 zł to powiedział by coś lepszego poprostu zamiennik to zamiennik też się o tym wypowiadałem wyżej. Aczkolwiek wiele osób kupuje i korzysta z zamienników i jest zadowolona.

Początki nałogu Awatar preinwher
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soundman Zobacz posta
    Jemu nie chodziło o to że jak podniesiesz o 70 zł to powiedział by coś lepszego poprostu zamiennik to zamiennik
    Dokładnie o to mi chodziło. Jeden zamiennik już miałem i szybko się wyleczyłem. Wolę oryginał choćby używany...
    Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
    http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

interma
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez preinwher Zobacz posta
    Dokładnie o to mi chodziło. Jeden zamiennik już miałem i szybko się wyleczyłem. Wolę oryginał choćby używany...
    tak przyznaję, że czasem nie warto szukać zamienników i sam tak często robię (nie mówię już tylko o gripie). Jednocześnie jednak wiele razy przekonałem się że nie trzeba kupować sprzętu z najwyższej półki żeby osiągnąć efekt np w postaci dobrego zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez interma Zobacz posta
    tak przyznaję, że czasem nie warto szukać zamienników i sam tak często robię (nie mówię już tylko o gripie). Jednocześnie jednak wiele razy przekonałem się że nie trzeba kupować sprzętu z najwyższej półki żeby osiągnąć efekt np w postaci dobrego zdjęcia
    Wiesz nikt tu nie udowadnia że z gripem wychodzą lepsze zdjęcia

aparat staje się wiekszy ale też stabilniej się go trzyma baterie trzymają dłużej bez wymiany bo są 2 w gripie itp I nigdy nie kupie podróbki poprostu oryginalny grip to oryginalny grip jeśli chodzi o resztę sprzętu to często kuszę się na tańszą alternatywe

Uprawnienia umieszczania postów