Strona 72 z 103 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 711 do 720 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Mimo iż sa tqam niektóre niezła zdjęcia, to przyciągneło moja uwagę http://sasak.eu/sasak/index.php?opti...d=22&Itemid=27

kasia_piatek
    Guest

Domyślnie

Oczywiście ja też się tutaj znalazłam, co do słuszności nie będę się rozwodzić.
    Ale chcę w ramach obrony podać link co dla mnie znaczy kicz:
    http://www.fotoagnez.pl/ i wiele wiele kwiatków z tego wątku.
    Moje zdjęcia moim i klientów zdaniem bardzo od tego odbiegają.
    Ale cóż nad gustami się nie dyskutuję.
    Miłego obsmarowywania innych

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

akurat fotoagnez.pl nie jest trafionym przykładem. Zabawa z wycinaniem kolorów to zabawa, a robi to całkiem nieźle te wycinanie w PSie, reszta zdjęć raczej są na pewnym stałym poziomie. Nie wiem gdzie Panią tu obsmarowano, ale pani przykład na kicz srednio trafiony - moim zdaniem - i nie ma to nic wspólnego z obroną, na obrone to sie pokazuje wtedy swoje "lepsze zdjęcia" a nie czyjeś.
    smarujemy dalej.....!!@###>?<365
    pozdrowienia dla pokemonów
    You_Me_Kan`on

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

zdjęć co prawda jeszcze nie zobaczyłem, bo mam wyłączonego flasha, ale rozbawił mnie tytuł strony... zresztą meta w nagłówku html powtarza ten sam błąd:

<title>Zdięcia ślubne</title>
    <meta name="Description" content="Wykonujemy profesionalne zdięcia ślubne." />
    <meta name="Keywords" content="Zdięcia ślubne, zdięcia, sesje ślubne, profesjonalne zdiecia ślubne, fotografie, profesjonalne sesje zdięciowe, śluby, ślubne" />

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez japrzepraszam Zobacz posta
    akurat fotoagnez.pl nie jest trafionym przykładem. Zabawa z wycinaniem kolorów to zabawa, a robi to całkiem nieźle te wycinanie w PSie, reszta zdjęć raczej są na pewnym stałym poziomie.

Jak widać są gusta i guściki - mina przykład właśnie takie częściowe desaturacje i przeklejki pachną discopolo.

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta

Jak widać są gusta i guściki - mina przykład właśnie takie częściowe desaturacje i przeklejki pachną discopolo.

no jo, ale czasem klient chce takie ostre dicho. No i można dostać dobre lub lepsiejsze. A tutuaj te desaturacje cą całkiem udolnie zrobione, w miarę czysto. Poza tym reszta zdjęć tak jak pisałem na pewnym stałym poziomie.
    Poza tym chodziło mi o konstrukcje zdaniowom Pani Piątek, jakaś taka od biedy napisana.
    You_Me_Kan`on

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

romantycznie

Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Domyślnie

Naprawdę przydałyby się jakieś opisy w tym wątku. W linku od Smelbo widzę tylko po prostu słabe zdjęcia. Ale pewnie Kraków wykańcza konkurencję:P

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez smelbo Zobacz posta
    co do tego typu stronek już parę razy zabierałem głos i wyrażałem swoje zdanie ale zakładam, że Twój warsztat jest znacznie ciekawszy skoro zamieszczasz tego linka w tym wątku. Rozumiem też, że potrafisz konstruktywnie skrytykować te zdjęcia.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    chyba kolega zmienił zdanie i wykasował posta, ale chyba zdążyłem go zacytować
    Ostatnio edytowane przez panuna ; 01-02-2009 o 22:55 Powód: Automerged Doublepost
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Coś już napisał Awatar smelbo
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panuna Zobacz posta
    co do tego typu stronek już parę razy zabierałem głos i wyrażałem swoje zdanie ale zakładam, że Twój warsztat jest znacznie ciekawszy skoro zamieszczasz tego linka w tym wątku. Rozumiem też, że potrafisz konstruktywnie skrytykować te zdjęcia.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    chyba kolega zmienił zdanie i wykasował posta, ale chyba zdążyłem go zacytować
    Tak usunąłem. W sumie temat wątku mówi jedno, a co poniektórzy drugie. Więc lepiej oszczędzę sobie.
    Pozdrawiam

Strona 72 z 103 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów