Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Shadowman25 a przeczytales moze ten watek od samego poaczatku ? Wiem ,ze to mega kobyla, ale mysle ,ze jak bys przeczytal go od samego poczatku to bys nie wstawil tych fotek. Choc widzac twoje zdjecia lza sie w oku kreci i przypominaja mi sie moje pierwsze fotki. Wystarczy zerknac na pierwsze posty ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Coś już napisał
    Miasto
    Bździągwa Wielka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Shadowman25 a przeczytales moze ten watek od samego poaczatku ? Wiem ,ze to mega kobyla, ale mysle ,ze jak bys przeczytal go od samego poczatku to bys nie wstawil tych fotek. Choc widzac twoje zdjecia lza sie w oku kreci i przypominaja mi sie moje pierwsze fotki. Wystarczy zerknac na pierwsze posty ;-)
    Tak widziałem Twoje poczatki w tym wątku. Pewno jestem teraz tam gdzie Ty kiedys byłeś. Akurat rozwój Twojego talentu obserwuje juz od jakiegoś czasu. Jesli coś mogę powiedzieć to, to że gratuluje wytrałości. Prawdziwy twardziel z Ciebie Wydaje mi sie ze Twoję wątki są jedne z najcześciej przegladanych i komentowanych, pewno dlatego ze statowałes tu jako komplety nowicjusz z nastawieniem na ty by stać sie coraz lepszym

Mam pare innych zdjęć, troszke zastanawiam sie czy je zamieścić. No ale nie mam zamiaru sie poddawać i nadal chce sie uczyć a z każdej krytyki trzeba wyciagać wnioski
    Ostatnio edytowane przez shadowman25 ; 01-02-2009 o 09:41
    Canon 50d, obiektyw 85 1/8

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

1:0 dla shadowmana - skoro to wątek typowo dla początkujących to niby skąd wymóg prezentowania tu zdjęć zbudowanych już na konkretnym doświadczeniu? Fakt faktem dobrze jest wcześniej przyswoić trochę informacji ale przy takim założeniu to po pierwszych dwóch stronach tego wątku koledzy mogli Ala-gsm wysłać do empiku po książki...
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 01-02-2009 o 10:04

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    1:0 dla shadowmana - skoro to wątek typowo dla początkujących to niby skąd wymóg prezentowania tu zdjęć zbudowanych już na konkretnym doświadczeniu? Fakt faktem dobrze jest wcześniej przyswoić trochę informacji ale przy takim założeniu to po pierwszych dwóch stronach tego wątku koledzy mogli Ala-gsm wysłać do empiku po książki...
    1:0 Ale w czym ? Jakis konkurs byl ?
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów