http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos....html?skad=rss

wpiszcie w google japanfoto, to ostrzeżenie wisi od ponad pół roku i co? i nic. Naiwnych nie brakuje. Myślę, że szybko doczekamy się kolejnego sklepu, przy takim popycie Ja oczywiście o tym napiszę i mam nadzieję, że tym razem nikt nie zarzuci mi, że krytykuję konkurencję bo sam mam drogo a oni są tańsi więc są super.

Do wiadomości podam, że osobiści zgłaszałem sprawę do US już w pierwszych miesiącach działania japanfoto i oczywiście nic się nie stało. Już dawno wiedzieliśmy, że coś jest nei tak, znamy ceny zakupowe swiatowe na sigme na przykład i wiemy co jest a co nie jest możliwe.

Na koniec napisze coś nie miłego: kupiłeś i cieszysz się, że dostałeś towar od japanfoto? Gratuluję, wsparłeś złodzieja i umożliwiłeś mu oszukanie innych, mimo, że w sieci wystarczyło wpisać w google japanfoto by poczytać opinie więc nie wiem czy masz powody by się cieszyć. Tym bardziej, że sklep już nieistnieje więc w razie jakichkolwiek problemów z gwarancją, które jak widać są, czekają cie kolejne wydatki.