Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Wątek: Canon 5D (uzywany) czy 50D (nowy)

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

ja bym 5d nie polecal. Tego aparatu nie ma juz na rynku. Tzn są pojedyńcze sztuki, ale musisz mieć farta żeby coś dobrego kupić (nie zajechanego). Na moją puszkę mam 2 kupców wśród znajomych bo wiedzą,że jest okej i wolę ją komuś oddać niech ma zabawę niż do obcych puścić. A to co się od czasu pojawia to jakieś 30-50tys klatek a ile ma naprawde nikt nie wie. Ja bym brał nowe 50d bo teraz z 5d za duża loteria. Z 2-3 miesiące się spóźniłeś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fahrenheit Zobacz posta
    ja bym 5d nie polecal. Tego aparatu nie ma juz na rynku. Tzn są pojedyńcze sztuki, ale musisz mieć farta żeby coś dobrego kupić (nie zajechanego). Na moją puszkę mam 2 kupców wśród znajomych bo wiedzą,że jest okej i wolę ją komuś oddać niech ma zabawę niż do obcych puścić. A to co się od czasu pojawia to jakieś 30-50tys klatek a ile ma naprawde nikt nie wie. Ja bym brał nowe 50d bo teraz z 5d za duża loteria. Z 2-3 miesiące się spóźniłeś
    5d - jakość nieporównywalna z żadną 40 czy tym bardziej 50tką (szumy, słaba w obrazowaniu, dobrą wg. mnie oczywiście dla niewymagających reporterów gazet).
    Dostępność 5d - nie ma co panikować. Jak kupować to bardziej nowe niż używane z dużym przebiegiem.
    A jeśli zdecydujesz się na używaną piątkę, to zwróć uwagę czy kurz na matrycy, lustrze.
    Ostatnio edytowane przez GINN ; 18-01-2009 o 22:44
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

Uprawnienia umieszczania postów