Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cichy chyba pokazał jako pierwszy zdjęcia i od razy zaczęły się krytyki: Kolor, zafarb, kontrast i ogólnie wszystko BEE.
    To też skrytykowałem, mówiąc że to zależy do wywołania a nie od sprzętu.

Od kilku wpisów wstecz zaczął podobać mi się ten wątek bo Ludzie zaczęli pokazywać swoje zdjęcia i przestali tylko teoretyzować. Ale nie, jak to w PL od razu ktoś się znajdzie żeby powiedzieć że możę to zrobiłeś nikonem albo może kompaktem
    O kompakcie nic nie pisałem, ani że to zrobione zostało innym sprzętem :P Pisałem, że podobny efekt można zrobić innymi aparatami, Nie ma na nich nic takiego, co by przekonywało do konkretnie 5d.

Cytat Zamieszczone przez Alde Zobacz posta
    Ale widać kolega pjakusz ubolewa że na grupie nie widać pracy AF tylko widać chwalenie sie sprzętem i umiejętnościami do czego ta grupa nie powinna chyba według niego służyć

Kompletnie mnie nie zrozumiałeś Odniosłem się do sformułowania "co canon to canon". Moim zdaniem nie widzę na tych zdjęciach cech szczególnych dla Canona, choć zdjęcia bardzo fajne. Ale w żadnym wypadku nie pokazuja mi nic innego niż potrafią inne puszki. Niektórzy próbują wyrobić sobie zdanie o możliwościach nowej puszki, moim zdaniem na tych zdjęciach tego nie widać. Co nie zmienia faktu, że puszka jest super
    Ostatnio edytowane przez pjakusz ; 16-01-2009 o 11:31

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    To też skrytykowałem, mówiąc że to zależy do wywołania a nie od sprzętu.

O kompakcie nic nie pisałem, ani że to zrobione zostało innym sprzętem :P Pisałem, że podobny efekt można zrobić innymi aparatami, Nie ma na nich nic takiego, co by przekonywało do konkretnie 5d.

Kompletnie mnie nie zrozumiałeś Odniosłem się do sformułowania "co canon to canon". Moim zdaniem nie widzę na tych zdjęciach cech szczególnych dla Canona, choć zdjęcia bardzo fajne. Ale w żadnym wypadku nie pokazuja mi nic innego niż potrafią inne puszki. Niektórzy próbują wyrobić sobie zdanie o możliwościach nowej puszki, moim zdaniem na tych zdjęciach tego nie widać. Co nie zmienia faktu, że puszka jest super
    Jak to ?
    taki uśmiech można zarejestrować wyłącznie canonem 5IId mark.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów