Pokaż wyniki od 1 do 10 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

Mieszany widok

tadi
    Guest

Domyślnie

Miałem Canon S5 i wydaje mi się jak je teraz porównuje, że są lepsze niż z sx10.(tylko w iso 80 robiłem) Chcialem kupić coś lepszego od tego co miałem.
    Przybywa mln pikseli, zooma a jakość pozostaje ta sama lub gorsza.. Szkoda

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tadi Zobacz posta
    Miałem Canon S5 i wydaje mi się jak je teraz porównuje, że są lepsze niż z sx10.(tylko w iso 80 robiłem) Chcialem kupić coś lepszego od tego co miałem.
    Przybywa mln pikseli, zooma a jakość pozostaje ta sama lub gorsza.. Szkoda
    To po co ci wieksze iso skoro do tej pory radziłeś sobie z 80-tką a tu do 200 masz bez zmian a przy 400 spokojnie szumy do przyjęcia. A co z tą jakością to niestety masz racje ja też spodziewałem się czegoś więcej ale mamy co mamy, zawsze coś za coś masz szerokokątny obiektyw, zoom x20, filmy full HD.

Rosim szkoda tylko że wszystkie są w małej rozdziałce i już ładnie obrobione gdyby były surowe monżna by o nich coś powiedzieć

Crump z testem aparatu to nie ma być wiadomo co piszą tylko jak zdjęcia wychodzą. Szczerze mówiąc to nawet nie patrzałem do tej tabelki. Ale z powodu błachego błędu nie można pisać że nie wiedzą o czym piszą i że cały test jest bee.

tadi
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darkovski Zobacz posta
    To po co ci wieksze iso skoro do tej pory radziłeś sobie z 80-tką a tu do 200 masz bez zmian a przy 400 spokojnie szumy do przyjęcia. A co z tą jakością to niestety masz racje ja też spodziewałem się czegoś więcej ale mamy co mamy, zawsze coś za coś masz szerokokątny obiektyw, zoom x20, filmy full HD.
    Własnie dlatego robilem przy iso 80 bo przy tej czulości jakoś zdjęc jest zadowalająca. Przy 200 to sorry ale widac różnicę, 400 nie nadaje sie do niczego...

Uprawnienia umieszczania postów