Powiecie mi co to jest fota glamour? Nie znalazłem żadnej szczegółowej definicji :/
Powiecie mi co to jest fota glamour? Nie znalazłem żadnej szczegółowej definicji :/
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Mój Canonik jutro z rana wyjeżdża na wycieczkę, tak więc nie wiem czy uda mi się zrobić konkretną sesję pod tego Battle'a. Coś wyśle, ale raczej nie będzie to nic zachwycającego. No chyba że uda mi się kupić przed świętami jeszcze.
Czyli nadal nie wiem :P
Po prostu muszę dać ładną fotę, która nie prezentuje głównie makijażu i ubioru tak? :P
Dla mnie Glamour to właśnie przedstawienie portretu, gdzie główne skrzypce gra twarz modelki i to co ją przyozdabia - włosy, makeup.
Natomiast zdjęcie beauty to dla mnie takie, które przedstawia modelkę całkowicie naturalną, bez zbednego makijażu, z dopieszczoną cerą etc![]()
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Ok, to myślę, że z dzisiaj coś mam. Jedna fota co nie?
jedna fota... Beauty albo glamour
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
W temacie battle'a jest tylko glamour, no ale nie będę się sprzeczał. Kto już wysłał niech da znać.
W temacie jest sam glamour ale w pierwszym poście jest rozwinięcie tematu... Ja może dzisiaj wyślę![]()
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
hehe ale mam bekę jak czytam wasz wątekpoiwnniście pomyśleć o jakimś kabarecie
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się