6 wymiata, ale patrzac po tym co do okola to quady nie maja chyba w PL jakiegos dobrego zaplecza, wyglada po za ta jedna fotka, jak wiekszy ogrodzony tor na jakims festynie
btw. a gdzie trzecia fotka tej L'ki
6 wymiata, ale patrzac po tym co do okola to quady nie maja chyba w PL jakiegos dobrego zaplecza, wyglada po za ta jedna fotka, jak wiekszy ogrodzony tor na jakims festynie
btw. a gdzie trzecia fotka tej L'ki
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
Trzecia fota pani do złudzenia podobna do pierwszej, odpuściłem![]()
No, jest podejrzenie, że pani na zdjęciu to nasza forumowa koleżanka - podejrzenie powziąłem STĄD
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Ta pani akurat nie pozowała, podejrzewam, że nie ma świadomości, że została sfocona![]()
Reportaż z quadów fajnie się ogląda , mi najbardziej podoba się 6 . Ostatnie też dobre he he
Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams
Następnym razem same kobiety sfocęCo tam jakieś quady i brudne motory.
himi - Ja robiłem motocross 4 miesiące później i mam też tego faceta ze zdjęcia numer 7. Teraz przyuważyłemTu kliknij..
Świetne fotki...
A Pani zacnie się prezentuje z Elką![]()
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.