Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Bokeh

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Widzę, że niektórzy (jak zwykle zresztą) stwierdzili, że ten program jest do d...... nie mając z nim jeszcze do czynienia . Może dajmy choć szansę tym "nieudacznikom" co będą chcieli go jednak przetestować.
    Nie wiem jakie możliwości daje ten soft ale może będzie przydatny szczególnie w sytuacjach ratunkowych kiedy zależy nam na jakimś zdjęciu, a chcemy się pozbyć czegoś z tła.
    Przy czym zgadzam się z Akustykiem, że rzeźbienie dużej ilości zdjęć w ten sposób to raczej masochizm (choć też nie wiemy do jakiego stopnia można to zautomatyzować).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Widzę, że niektórzy (jak zwykle zresztą) stwierdzili, że ten program jest do d...... nie mając z nim jeszcze do czynienia . Może dajmy choć szansę tym "nieudacznikom" co będą chcieli go jednak przetestować.
    no jeżeli daje on marne efekty nawet w filmiku reklamowym, to nie ma szans, że coś z tego będzie
    moim zdaniem to tylko wyrzucanie pinędzy i nie ma sensu się tym przejmować
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Uprawnienia umieszczania postów