Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Lowepro - sklep w Warszawie

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar asq

Domyślnie odświeżamy wątek... :)

może ktoś ostatnio był i widział na żywo w Wawie Lowepro Lens Case? bo chciałbym kupić na piątek do biegania na sztuce ulicy bez zbędnego balastu, no i chciałbym przypasować tele (poza tym poczta polska na pewno dostarczyłaby mi na poniedziałek - polecam oddział na Filtrowej, jest super).

na razie w bluecity widziałem jakieś tanie opakowania bodajże ARKANa po 25/35zł, domyślnie przeznaczone do przechowywania kompaktów, ale otwierają się z góry po obwodzie, więc... co ciekawe mają fajnie skopiowanego sliplocka, jeśli dobrze kojarzę, że to dwustronny rzep. wada: mało rozmiarów (i małe, szeroki wejdzie, ale chciałbym coś zamiennie na wide/tele, najlepiej z paskiem kompresyjnym).

Coś już napisał Awatar Trzaska
    Miasto
    Warszawa/Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asq
    poza tym poczta polska na pewno dostarczyłaby mi na poniedziałek - polecam oddział na Filtrowej, jest super
    Ile ja tam przekleństw słysze na panie nie mogące pół godziny przesyłki znalezc, na panie wmawiające klientom z awizo, ze na pewno już te przesylke odebrali..., albo ze zona odebrała.... to jest przepiekne miejsce gdzie stoi sie najczesciej w kolejce po same drzwi (a oddzial nie jest mały :-) ), i rece opadaja z bezsilnosc.
    Od niedawna wszystkie zakupy kieruje na adres w pracy :-) Koniec OT

Coś już napisał Awatar asq

Domyślnie

ok, przeszukałem więc pół miasta i nie ma tego w sklepach, co było do przewidzenia szacując zapotrzebowanie na te pokrowce. piszę to na wypadek gdyby ktoś wpadł na równie głupi pomysł szukania tych lowepro.

no nic, parę złotych "zaoszczędziłem" i będę biegał z plecakiem ;/

Uprawnienia umieszczania postów