Strona 44 z 302 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494144 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 3013

Wątek: Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?

Gusia
    Guest

Domyślnie

haha krzyk już widziałam z każdej strony :P

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Plener zaiste udany a wielka zasługa w tym:

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

dzieki Loome
    padius- świetny reportaż, a Gusię zapewne straszyłam ja próby z portretem na pewno udane ( choć nie jestem pewna tych ze mną w roli głównej...)
    niestety, twoja "święta" blenda była nieostra....

a swoją drogą... wy mnie wykorzystaliście jako modelkę to ja teraz tez was musze wykorzystać <szatański_uśmieszek>

ostatnie 3 z wnętrza...

Ostatnio edytowane przez gunia1990 ; 27-10-2008 o 22:48

Gusia
    Guest

Domyślnie

wszystkie reportaże były porywające

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qtek Zobacz posta
    oczywiscie ze zamierzony ..Qtek lubi zielen a moze inaczej lubie zielen letko crrosowana
    jeśli zamierzony, to ok:wink: ja za taką crossowaną zielenią nie przepadam, ale to już kwestia gustu..

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    próby z portretem na pewno udane ( choć nie jestem pewna tych ze mną w roli głównej...)
    a swoją drogą... wy mnie wykorzystaliście jako modelkę to ja teraz tez was musze wykorzystać:grin:
    Czemu sie dziwisz Gunia? wykorzystywali Cię jako modelkę bo te "oczojebne sznurówki" zwracały ich uwagę:grin:
    Ja na portrety nie narzekam Wszystkie sa piekne; zarówno z Toba, jak i bez Ciebie To Twoje zdjecie z Natalią to po prostu cud, miód i orzeszki w spray'u:wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Gusia
    Guest

Domyślnie

mi się ten crossing bardzo podoba.. mimo, iż nie wiem do końca na czym polega :P

no Gunia jesteś świetną modelką i koniec anyway Twoje zdjęcia wnętrza mi się baardzo podobają aż widać kobiecą rękę

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    no właśnie nie... muszę chyba oddać monitor do kalibracji... w LR bynajmniej mi przepałów nie pokazuje...
    Guniu, zapomnij o czymś takim jak "oddanie monitora do kalibracji". To nie to samo, co ustawianie zbieżności geometrii kół w samochodzie. :-D

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Guniu, zapomnij o czymś takim jak "oddanie monitora do kalibracji". To nie to samo, co ustawianie zbieżności geometrii kół w samochodzie. :-D
    Oczywiście, że to nie to samo, bo "zbieżności geometrii kół" w samochodzie nie ma, a przynajmniej jest to określenie niepoprawne. Zbieznośc kół, to tylko jeden z czterech parametrów sprawdzanych przy kontrolii ich "geometrii" na którą składaja się: kąt pochylenia kół, kąt pochylenia sworznia zwrotnicy, kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy oraz wyżej wymieniona zbieżność kół:wink:

PS: nie zadawaj się z mechanikami, bo strasznie sie czepiają:grin:
    Ostatnio edytowane przez Slider ; 27-10-2008 o 23:41
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Zbieznośc kół, to tylko jeden z czterech parametrów sprawdzanych przy kontrolii ich "geometrii" na którą składaja się: kąt pochylenia kół, kąt pochylenia sworznia zwrotnicy, kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy oraz wyżej wymieniona zbieżność kół:wink:

Ja bym jeszcze dodał, że jest zbieżność kół: całkowita i połówkowa

PS: a już w ogóle nie zadawaj się z uprawnionymi diagnostami

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Chciałem się popisać wiedzą (której nie posiadam). Nie wyszło, trudno. Normalnie to bym się obraził, no ale że jesteś z Trójmiasta, to nie potrafię... Napisz, proszę, czy "robisz" w jakimś autoryzowanym warsztacie i czy jesteś kibicem Wybrzeża.:-D Żeby nie był zupełny OT, to powiem, że ostatnio jechałem w Poznaniu mrocznym, surowym Jelczem-Ogórkiem, czyli produkowaną na czechosłowackiej licencji Skodą 706 RTO (niesynchronizowana skrzynia biegów -miodzio:-D).

Strona 44 z 302 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494144 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów