hahakrzyk już widziałam z każdej strony :P
hahakrzyk już widziałam z każdej strony :P
Plener zaiste udany a wielka zasługa w tym:
dzieki Loome![]()
padius- świetny reportaż, a Gusię zapewne straszyłam japróby z portretem na pewno udane ( choć nie jestem pewna tych ze mną w roli głównej...)
niestety, twoja "święta" blenda była nieostra....
a swoją drogą... wy mnie wykorzystaliście jako modelkę to ja teraz tez was musze wykorzystać<szatański_uśmieszek>
ostatnie 3 z wnętrza...
Ostatnio edytowane przez gunia1990 ; 27-10-2008 o 22:48
wszystkie reportaże były porywające![]()
jeśli zamierzony, to ok:wink: ja za taką crossowaną zielenią nie przepadam, ale to już kwestia gustu..
Czemu sie dziwisz Gunia? wykorzystywali Cię jako modelkę bo te "oczojebne sznurówki" zwracały ich uwagę:grin:
Ja na portrety nie narzekamWszystkie sa piekne; zarówno z Toba, jak i bez Ciebie
To Twoje zdjecie z Natalią to po prostu cud, miód i orzeszki w spray'u:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
mi się ten crossing bardzo podoba.. mimo, iż nie wiem do końca na czym polega :P
no Gunia jesteś świetną modelką i koniecanyway Twoje zdjęcia wnętrza mi się baardzo podobają
aż widać kobiecą rękę
![]()
Oczywiście, że to nie to samo, bo "zbieżności geometrii kół" w samochodzie nie ma, a przynajmniej jest to określenie niepoprawne. Zbieznośc kół, to tylko jeden z czterech parametrów sprawdzanych przy kontrolii ich "geometrii" na którą składaja się: kąt pochylenia kół, kąt pochylenia sworznia zwrotnicy, kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy oraz wyżej wymieniona zbieżność kół:wink:
PS: nie zadawaj się z mechanikami, bo strasznie sie czepiają:grin:
Ostatnio edytowane przez Slider ; 27-10-2008 o 23:41
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Chciałem się popisać wiedzą (której nie posiadam). Nie wyszło, trudno.
Normalnie to bym się obraził, no ale że jesteś z Trójmiasta, to nie potrafię... Napisz, proszę, czy "robisz" w jakimś autoryzowanym warsztacie i czy jesteś kibicem Wybrzeża.:-D Żeby nie był zupełny OT, to powiem, że ostatnio jechałem w Poznaniu mrocznym, surowym Jelczem-Ogórkiem, czyli produkowaną na czechosłowackiej licencji Skodą 706 RTO (niesynchronizowana skrzynia biegów -miodzio:-D).