Canis, Janusz, WaldekA - estetyka na 6+, ja mojego bałaganu narazie nie pokazuje
pozdrawiam
Canis, Janusz, WaldekA - estetyka na 6+, ja mojego bałaganu narazie nie pokazuje
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Pozazdrościć koledzy. Przede wszystkim gustu i wytrwałości. Ja nawet jak zrobię porządek to na chwilę..... bardzo krótką ... chwilę
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wow.. niezłe pulpity:-) ja sobie bałaganu nie robię i wszystko mam uporządkowane we właściwych folderach. A na pulpicie? Wszystko ułożone w kosteczke, jak Bozia nakazała:grin:
Ważne tylko, żeby jakiś music player był włączony:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
A u mnie ani bałagan ani porządek, ot kilka FUIów(frequently used icons).
U mnie to wygląda tak:
staram się utrzymać porządek, ale mi nie wychodzi![]()
Ja z kolei preferuję porządek idealny.
EOS + Speedlite