Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: [Battle] Mecz piłki nożnej

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja bym się może skupił na tym, by fotki były wykonane tylko w tym okresie czasowym.

tzn jeśli chcecie by nie były publikowane nigdzie indziej to droga wolna - z chęcią popatrzę na Wasze zdjęcia (u mnie nie przejdzie nieopublikowanie 5 najlepszych zdjęć bo byłaby to głupota )
    Chyba że masz na myśli niepublikowanie na CB - to jak najbardziej.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    Ja bym się może skupił na tym, by fotki były wykonane tylko w tym okresie czasowym.

tzn jeśli chcecie by nie były publikowane nigdzie indziej to droga wolna - z chęcią popatrzę na Wasze zdjęcia (u mnie nie przejdzie nieopublikowanie 5 najlepszych zdjęć bo byłaby to głupota )
    Chyba że masz na myśli niepublikowanie na CB - to jak najbardziej.
    Dlatego też się zdzieiłem nieco i stąd pytanie, bo w regulaminie http://www.canon-board.info/announcement.php?a=11
    jest :
    7.Przygotowane zdjęcia:
    - mają być zdjęciami zrobionymi własnoręcznie (bez plagiatów zdjęć kolegów itp.)
    - mają być nigdzie wcześniej nie publikowane (by uniemożliwić rozpoznanie autora i głosowanie "po znajomości") – technika robienia zdjęcia oraz jego obróbki jest dowolna (ew. ograniczenia co do techniki ustalają uczestnicy pomiędzy sobą).
    Czyli z tego punktu w tym wypadku rezygnujemy.. nie pokazujemy ich tylko na CB
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów