Strona 7 z 25 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 246

Wątek: [ewa_olsztyn]co obiektyw zobaczył

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Ewa byłem bardzo ciekaw twoich zdjęć i się nie zawiodłem. Znając cię jedynie z wypowiedzi na forum spodziewałem się fotografii stonowanej i klimatycznej (opanowania techniki nie próbowałem przewidywać). Jak dla mnie w twoich zdjęciach jest wszystko co trzeba, można polemizować ze szczegółami, co robili inni. Dla mnie patrzenie na nie było przyjemnością i nie chciało mi się szukać szczegółów. Pozdrawiam i czekam na więcej.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Bardzo dobre i staranne kadry, widac ze masz potencjal i czujesz to. Znakonite kompozycyjnie, dobrze wypelnione kadry. Przyjemnie sie je oglada. Moze w 3 zbyt waski na dole ciemny pas trawy wprowadza jakis delikatny harmider.
    Wyspa 4 piekne kolory, bardzo malarskie.
    Gratuluje Ci takich zdjec.
    I zazdroszcze tego ze mozesz jezdzic rowerem do pracy, ja ze wzgledow organizacyjnych rzadko moge. I jeszcze mozesz jechac kolo Skandy, bo ja z Pieczewa musze spaliny wdychac jadac do pracy.

Bywalec Awatar Allensteiner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

naprawdę pięknie Ewo, kawał dobrej roboty, nie ma to jak dobrze uchwycone piękno Warmii

pozdrawiam
    lepsze jutro było wczoraj

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Jeśli chodzi o pierwszą serię, to jestem naprawdę pod wrażeniem.

Druga natomiast - cóż... - zupełnie nie przypadła mi do gustu... Myślę, że to wina - przepraszam, że tak napiszę - zbytniego "podjarania się" polarem - czyli skręcanie go maksymalne i pod odpowiednim kątem, żeby uzyskać jak największe przyciemnienie nieba (które w efekcie wychodzi prawie czarne), nie zwracając przy tym zupełnie uwagi na dół kadru.

Ja wolę zdecydowanie Twoje zrównoważone, subtelne kadry z pierwszej serii!!!

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Wynotowałem, popunktowałem, miałem komentować.. A potem sobie uświadomiłem że to za wysokie progi dla moich opini

Ewo, zdjęcia są genialne. Po prostu WOW
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Bardzo urokliwe, klimatyczne. Zazdroszczę i czuję się zmotywowany

007bartosz
    Guest

Domyślnie

No i w koncu tu zawitalem i sie wcale nie rozczarowalem Najbardziej przypadla mi do gustu Twoja pierwsza seria zdjec: sa bardzo klimatyczne. Tak bardzo, ze az mam mocne postanowienie, ze jutro wstane skoro swit i pojde popstrykac - no chyba, ze nie wstane, albo pogoda nie dopisze Nr 1) i 2) sa bardzo dobre - gra swiatla i barwy, 3) chyba troche za duzo swiatla jak dla mnie i szkoda, ze czubek drzewa uciety na gorze, 7) to moj faworyt Nie przepadam za zdjeciami nieba i dlatego wypowiem sie na temat jednego zdjecia z kolejnych serii: 14) ma super kolory, moze troche za duzo trawnika na dole...ale poza tym oki. Mam nadzieje, ze to nie PS
    Ostatnio edytowane przez 007bartosz ; 10-10-2008 o 11:11 Powód: Male porpawki

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    taaaa...ale zobacz o której te wierzby były robione)) 12? 13?... to jednak nie to samo co 4 rano))
    Masz rację. O 4.00 rano to żadna sztuka, byle wstać. O 12-13.00 - to trzeba umieć!
    ...i sporo w tych wierzbach PSa...
    I to jest właśnie moja rafa koralowa
    Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Ewa byłem bardzo ciekaw twoich zdjęć i się nie zawiodłem. (...)
    Mnie bardzo ucieszyło przyjęcie tych zdjęć...
    Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    Bardzo dobre i staranne kadry, widac ze masz potencjal i czujesz to. Znakonite kompozycyjnie, dobrze wypelnione kadry. Przyjemnie sie je oglada. Moze w 3 zbyt waski na dole ciemny pas trawy wprowadza jakis delikatny harmider.
    Zauważyłam to niestety dopiero po... na monitorze.
    I zazdroszcze tego ze mozesz jezdzic rowerem do pracy, ja ze wzgledow organizacyjnych rzadko moge. I jeszcze mozesz jechac kolo Skandy, bo ja z Pieczewa musze spaliny wdychac jadac do pracy.
    Ja jeżdżę z Boenigka przez Pieczewo, Stary Olsztyn, Klewki.. Bardzo ładna trasa. jak się spieszę - jadę koło wieży TV.
    Jeździsz rowerem? Z czerwonym plecakiem może?
    Jak tak, to Ci powiem, że nie masz ze mną szans dopóki nie wymienisz przerzutki Jesteś dobry, ale wymień ją, wtedy się pościgamy
    No i w ogóle - ciszę się, że sie objawiłeś, mieszkamy blisko siebie, możemy się umówić na wspólny plenerek któregoś weekendu.
    Cytat Zamieszczone przez Allensteiner Zobacz posta
    naprawdę pięknie Ewo, kawał dobrej roboty, nie ma to jak dobrze uchwycone piękno Warmii
    No proszę ilu tych Olsztyniaków! Bardzo to miłe, można coś organizować
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 10-10-2008 o 17:58

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Jeśli chodzi o pierwszą serię, to jestem naprawdę pod wrażeniem.
    Druga natomiast - cóż... - zupełnie nie przypadła mi do gustu... Myślę, że to wina - przepraszam, że tak napiszę - zbytniego "podjarania się" polarem - czyli skręcanie go maksymalne i pod odpowiednim kątem, żeby uzyskać jak największe przyciemnienie nieba (które w efekcie wychodzi prawie czarne), nie zwracając przy tym zupełnie uwagi na dół kadru.
    Ja wolę zdecydowanie Twoje zrównoważone, subtelne kadry z pierwszej serii!!!
    Dzięki Viracocha! Masz rację, będę uważać i mniej bujać w obłokach, a więcej patrzeć pod nogi
    Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Wynotowałem, popunktowałem, miałem komentować.. A potem sobie uświadomiłem że to za wysokie progi dla moich opini
    Zwariowałeś? Bardzo bym chętnie posłuchała Twoich uwag! Ja się ośmieliłam wytykać McGyverowi tyczki w kadrze, a Kubie kompozycję. Śmiało, liczę na Ciebie!
    Cytat Zamieszczone przez aleks Zobacz posta
    Bardzo urokliwe, klimatyczne. Zazdroszczę i czuję się zmotywowany
    Dużo nie trzeba, tylko budzika
    Cytat Zamieszczone przez 007bartosz Zobacz posta
    Nr 1) i 2) sa bardzo dobre - gra swiatla i barwy, 3) chyba troche za duzo swiatla jak dla mnie i szkoda, ze czubek drzewa uciety na gorze, 7) to moj faworyt
    Czubek musiałam uciąć, bo powyżej było już jarzące się niebo. A trzciny uwielbiam, mam tego ze 3 giga
    Nie przepadam za zdjeciami nieba i dlatego wypowiem sie na temat jednego zdjecia z kolejnych serii: 14) ma super kolory, moze troche za duzo trawnika na dole...ale poza tym oki. Mam nadzieje, ze to nie PS
    Nie, nie PS - tak było - różowo i błyszcząco jak na dyskotece. Mam kilka jeszcze bardziej oczo..bnych

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

No proszę ilu tych Olsztyniaków! Bardzo to miłe, można coś organizować

Kochasz Olsztyn Twoją małą Amerykę..... Jeszcze do tego jest Was wiele...Będzie plener Ewo ???

Strona 7 z 25 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów