Strona 5 z 25 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 246

Wątek: [ewa_olsztyn]co obiektyw zobaczył

Bywalec
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie

Bardzo fajne fotki, ze wskazaniem na te o poranku
    pzdr

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Czytając twoje różne wypowiedzi w rozmaitych wątkach spodziewałem się takich fotek.
    Ale łabędzie mnie zwaliły z nóg (obolałych od opadniętej na nie szczęki )
    Super.
    Dalszych sukcesów życzę

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Brawo Ewa!!

Podoba sie, bardzo się podoba...!
    Szczególnie "trzcina" i "łabędzie" (ten drugi to już jest mistrzostwo :-))
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

I ja się pozachwycam! Pierwsza seria zdecydowanie bardziej przemyślana i świetnie wyselekcjonowana jak podejrzewam.
    W drugiej serii faktycznie zabrakło szarej połówki. Mimo tego to co dzieje się na niebie, jest faktycznie nieziemskie

Pozdrawiam cyklistkę!

Dopiero zaczyna Awatar -MM-
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Może kiedyś razem się wybierzemy? Kiedyś kolega chciał sfotografować Wyspę od południa (zamieniłam kierunki geograficzne w tytułach, ale już nie zdążyłam poprawić), chodził w koło i nie trafił na kadr - bardzo zakamuflowane miejsce - pokażę Ci!
    Z chęcią zobaczę to miejsce, tylko patrząc na kilometry które trzaskasz muszę popracować nad kondycją .

W fotografiach powiało grozą. Ciekawy pomysł chociaż już nikt nie odwiedzi Olsztyna .

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciejW Zobacz posta
    Jest fajnie.W 1 i ostatnim podjasnic doly i gitara.Fajny pomysl.
    Cytat Zamieszczone przez Zeeb Zobacz posta
    Przyjemne, naturalne fotki, fajnie kadrowane chociaż na tych ostatnich trochę brakuje światła szczególnie w dolnych partiach- szara połoweczka się kłania. Pozdrawiam
    Cytat Zamieszczone przez Elandril Zobacz posta
    I ja się pozachwycam! Pierwsza seria zdecydowanie bardziej przemyślana i świetnie wyselekcjonowana jak podejrzewam.
    W drugiej serii faktycznie zabrakło szarej połówki. Mimo tego to co dzieje się na niebie, jest faktycznie nieziemskie
    Pozdrawiam cyklistkę!
    Dzięki Wam serdeczne - święta racja z tymi niedoścwietlonymi dołami. Mam szarą połówkę, ale byle jaką i kłopotliwą w używaniu. Polecicie coś sensownego na 77 mm?

Cytat Zamieszczone przez fotokor1 Zobacz posta
    11....24.....50 km .....o kurcze masz kondycję do pozazdroszczenia fotki świetne moje typy to 11 km 47km i Jabłonka
    pozdrawiam
    często jeżdżę do Jabłonki, wyrobiłam się.

Cytat Zamieszczone przez johan Zobacz posta
    Bardzo fajne fotki, ze wskazaniem na te o poranku
    pzdr
    Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    Czytając twoje różne wypowiedzi w rozmaitych wątkach spodziewałem się takich fotek.
    Ale łabędzie mnie zwaliły z nóg (obolałych od opadniętej na nie szczęki )
    Super. Dalszych sukcesów życzę
    Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Brawo Ewa!!
    Podoba sie, bardzo się podoba...!
    Szczególnie "trzcina" i "łabędzie" (ten drugi to już jest mistrzostwo :-))
    Uff... bardzo, bardzo mi miło, że się te zdjęcia Wam spodobały. Zwłaszcza z powodu łabędzi, bo miałam wiele wątpliwości do tego kadru, na którym jest parę pikseli łabądków i... nic więcej, poza światłem jak w teatrze To moje ulubione dziecko z porannej serii.

Cytat Zamieszczone przez -MM- Zobacz posta
    Z chęcią zobaczę to miejsce, tylko patrząc na kilometry które trzaskasz muszę popracować nad kondycją .
    E tam, na Skandę jest blisko...
    W fotografiach powiało grozą. Ciekawy pomysł chociaż już nikt nie odwiedzi Olsztyna .
    Hihi.. Spoko, nie takie chmurzyska ludziska widzieli!

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

ostatnia seria troche za ciemna wedlug mnie
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    ostatnia seria troche za ciemna wedlug mnie
    Według mnie - także. To z lęku przed popełnieniem dziury w jasnych fragmentach chmur, rozpiętość tonalna zdjęć była duża, a moje umiejętności poradzenia z tym sobie - niewielkie.. Muszę pokonferować o tym z Januszem Body...

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

no i co by tu napisać, czego jeszcze nie napisali inni?... seria pierwsza "przedświtna" lubię takie klimaty, ale nie lubię wstawać o tak wczesnej porze więc dziękuję za zdjęcia bo dzięki nim wiem jak to wygląda przed świtem. Sam lepszych bym nie zrobił więc się napatrzę na Twoje najbardziej mi pasują 2, 4, 6, 7..
    2. za światło
    4. za mgłę
    6. za spokój
    7. za coś co mnie kręci...kontrasty

seria druga, w całości dla mnie odrobinę za ciemna...może zamiast polara szara połówka?..ale klimacik to one mają... mój faworyt to 47km potem 11km... zastanawiam się czy w Lightroomie nie byłoby możliwości rozjaśnić trochę tych zdjęć tak żeby nie stracić tej przedburzowej atmosfery a wyciągnąć naziemskie niwy))... część winy za egipskie ciemności ponosi pewnie mój monitor, z którego aktualnie korzystam..acha..wyprostowałbym odrobinę 52km minimalnie
    jestem na tak))

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Kilka dni nie zaglądałem na forum, patrzę, a w galerii Ewa w końcu się zaprezentowała. Dałaś się do tej pory poznać jako świetna recenzentka i dyskutantka, ktoś kiedyś napisał "dobra dusza forum". Dlatego z wielką ciekawością otworzyłem Twoją galerię, i..... się nie zawiodłem. Bardziej podoba mi się pierwsza seria najbardziej nr 7 Trzcina "dobra dusza" emanuje z Twoich zdjęć, powiedziałbym że mogłyby być antidotum na stres . Druga seria jest ciut za ciemna ale o tym już inni pisali.
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Strona 5 z 25 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów