Bardzo fajne fotki, ze wskazaniem na te o poranku
pzdr
Bardzo fajne fotki, ze wskazaniem na te o poranku
pzdr
Czytając twoje różne wypowiedzi w rozmaitych wątkach spodziewałem się takich fotek.
Ale łabędzie mnie zwaliły z nóg (obolałych od opadniętej na nie szczęki)
Super.
Dalszych sukcesów życzę
Brawo Ewa!!
Podoba sie, bardzo się podoba...!
Szczególnie "trzcina" i "łabędzie" (ten drugi to już jest mistrzostwo :-))
Dzięki Wam serdeczne - święta racja z tymi niedoścwietlonymi dołami. Mam szarą połówkę, ale byle jaką i kłopotliwą w używaniu. Polecicie coś sensownego na 77 mm?
często jeżdżę do Jabłonki, wyrobiłam się.
Uff... bardzo, bardzo mi miło, że się te zdjęcia Wam spodobały. Zwłaszcza z powodu łabędzi, bo miałam wiele wątpliwości do tego kadru, na którym jest parę pikseli łabądków i... nic więcej, poza światłem jak w teatrzeTo moje ulubione dziecko z porannej serii.
E tam, na Skandę jest blisko...
Hihi.. Spoko, nie takie chmurzyska ludziska widzieli!W fotografiach powiało grozą. Ciekawy pomysł chociaż już nikt nie odwiedzi Olsztyna.
ostatnia seria troche za ciemna wedlug mnie
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
no i co by tu napisać, czego jeszcze nie napisali inni?... seria pierwsza "przedświtna"lubię takie klimaty, ale nie lubię wstawać o tak wczesnej porze
więc dziękuję za zdjęcia bo dzięki nim wiem jak to wygląda przed świtem. Sam lepszych bym nie zrobił więc się napatrzę na Twoje
najbardziej mi pasują 2, 4, 6, 7..
2. za światło
4. za mgłę
6. za spokój
7. za coś co mnie kręci...kontrasty
seria druga, w całości dla mnie odrobinę za ciemna...może zamiast polara szara połówka?..ale klimacik to one mają... mój faworyt to 47kmpotem 11km... zastanawiam się czy w Lightroomie nie byłoby możliwości rozjaśnić trochę tych zdjęć tak żeby nie stracić tej przedburzowej atmosfery a wyciągnąć naziemskie niwy
))... część winy za egipskie ciemności ponosi pewnie mój monitor, z którego aktualnie korzystam
..acha..wyprostowałbym odrobinę 52km
minimalnie
jestem na tak))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Kilka dni nie zaglądałem na forum, patrzę, a w galerii Ewa w końcu się zaprezentowała. Dałaś się do tej pory poznać jako świetna recenzentka i dyskutantka, ktoś kiedyś napisał "dobra dusza forum". Dlatego z wielką ciekawością otworzyłem Twoją galerię, i..... się nie zawiodłem. Bardziej podoba mi się pierwsza seria najbardziej nr 7 Trzcina "dobra dusza" emanuje z Twoich zdjęć, powiedziałbym że mogłyby być antidotum na stres . Druga seria jest ciut za ciemna ale o tym już inni pisali.
Źle się czuję jak sobie nie popstrykamwww.stasiaczek.blogspot.com
---------------------------------------------
Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS