Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Forumowy Dylemat czyli Sigma 70-300 f/4-5.6 APO DG M czy Canon 70-200mm f/4 L

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Zdecydowanie Canon, mam go od kilku miesięcy i cały czas jestem zachwycony jego zachowaniem oraz jakością produkowanych obrazków. Jedyną wadą jaką ma jest kolor, ciągle muszę się przełamywać, żeby go użyć w miejscu publicznym.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Coś już napisał

Domyślnie

Robił ktoś z Was zdjęcia na zawodach skoków koni przez przeszkody takim obiektywem? Chodzi mi o to, czy nie będzie zbyt ciemno na takiej hali? O ile w słoneczny dzień na otwartej przestrzeni zapewne nie będzie problemów z 70-200 4L, to zastanawiam się właśnie nad fotografowaniem w hali, gdzie jest sztuczne oświetlenie. Nie mam niestety okazji przetestować takiego obiektywu... Tzn warunki mam, ale obiektywu do testów nie mam ??:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Zdecydowanie Canon, mam go od kilku miesięcy i cały czas jestem zachwycony jego zachowaniem oraz jakością produkowanych obrazków. Jedyną wadą jaką ma jest kolor, ciągle muszę się przełamywać, żeby go użyć w miejscu publicznym.
    Biały kolor!!. Prezentuje się znakomicie. Ja bym się nie musiał przełamywać

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szybki-pl Zobacz posta
    Biały kolor!!. Prezentuje się znakomicie. Ja bym się nie musiał przełamywać
    Pogadamy jak w stopce będziesz miał coś białego Niestety ten biały kolor strasznie skupia uwagę osób postronnych. Jak fociłem 70-210 nawet na długim końcu, zero zainteresowania publiki. Jestem ze stosunkowo małego miasta więc wiele tego nie ma. Pewnie po jakimś czasie przywyknę, ale jak dotąd mnie to drażni. A może będzie nas więcej i ludzie przywykną .
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Uprawnienia umieszczania postów