Strona 51 z 103 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

ogladam te zdjecia kaszyckiego na kkm no i powiem, ze nic specjalnego :/ tak jak ktos tam stwierdzil "Ekhm, jakby to ująć grzecznie... Toughluck, Twoja wiedza o sprzęcie jest znacznie większa niż umiejętność fotografowania"
    Moze i ma wiedze odnoscie sprzetu, ale co z tego jak w praktyce nie umie tego wykorzystac.
    5dm2

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

heh, niektorzy w tym watku zaczynaja przesadzac dyskusja zaczyna przypomiac forum lotnicze gdzie ktos kto nigdy nie lecial samolotem opowiada ze inaczej by sie zachowal podczas jakiegos manewru..

nie broniac zupelnie bohaterow tego watku, fajnie by bylo jakby wypowiadaly sie osoby ktore przynajmniej raz byly na slubie z aparatem.

zapewniam ze nie jest to takie latwe jak wiekszosci sie wydaje, ba - uwazam ze fotografia slubna, ta artystyczna a nie do kotleta jest jedna z ciezszych i ttudniejszych dziedzin foografi. Przez czesto 12h trzeba byc na pelnyh obrotach i wkladac w prace max kreatywnosci..

sorry za literowki ale wlasnie jade pociagiem na sesje i trzesie
    Ostatnio edytowane przez ripek ; 10-09-2008 o 11:37
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Przez czesto 12h trzeba byc na pelnyh obrotach i wkladac w prace max kreatywnosci..
    a czasem i 16... ale ja się nie wypowiadam - w końcu moje fotki tez tu były obrabiane
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Też odniosłem wrażenie, ż epo lekturze tego wątku narodzi się nam trochę świeżych "fotoGRAFOMANÓW"
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Koniecznie:

http://www.sqorpion.pl/1.html

wklejka z palmami wymiata
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Koniecznie:

w ogóle multizawodowiec.. "krawaty wiąże,usuwa ciąże"
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Tak sobie przeglądam wczoraj sieć i znalazłem takie coś:

http://www.sesjaslubna.pl/Fotomontaz/index.html

Ciekawy jestem Waszych opinii

Coś już napisał Awatar s..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wickermann Zobacz posta
    Tak sobie przeglądam wczoraj sieć i znalazłem takie coś:

http://www.sesjaslubna.pl/Fotomontaz/index.html

Ciekawy jestem Waszych opinii
    czy chcialbym zdjecia slubne jak z linku - na pewno nie, lecz juz tam przewija sie kilka pomyslowych prac, sporo tez taniego kiczu. Jednak pozwolilem sobie obejrzec cala strone tego autora i mozna powiedziec, ze ma w portfolio sporo ciekawych, klasycznych prac, a ze trafiaja mu sie klienci na fotomontazowe potworki, to coz, dostosowal sie do oczekiwan rynku .
    2 puszki, pare sloikow i obgryzione jablko do pracy
    moje wypociny, moje studio - "trzy sześć studio", fotograf na ślub - wrocław

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Koniecznie:

"o muj bosze" :O

to mamy chyba nowego lidera tego wątku :wink:

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    heh, niektorzy w tym watku zaczynaja przesadzac dyskusja zaczyna przypomiac forum lotnicze gdzie ktos kto nigdy nie lecial samolotem opowiada ze inaczej by sie zachowal podczas jakiegos manewru..

nie broniac zupelnie bohaterow tego watku, fajnie by bylo jakby wypowiadaly sie osoby ktore przynajmniej raz byly na slubie z aparatem.

zapewniam ze nie jest to takie latwe jak wiekszosci sie wydaje, ba - uwazam ze fotografia slubna, ta artystyczna a nie do kotleta jest jedna z ciezszych i ttudniejszych dziedzin foografi. Przez czesto 12h trzeba byc na pelnyh obrotach i wkladac w prace max kreatywnosci..

sorry za literowki ale wlasnie jade pociagiem na sesje i trzesie
    W pełni popieram, Ludzie mają tendencje do uważania czyjejś pracy za coś niezmiernie prostego, dlatego mamy w Polsce tylu "znakomitych" pseudo specjalistów od wszystkiego.
    Śluby to ciężki kawałek chleba po mimo to lubię to, ale gdybym nie uwielbiał fotografii to za nic bym się nie chciał tak męczyć.
    Co do tego wątku to jest on dla mnie jakoś mało fajny, nie przepadam za takim wyśmiewaniem pracy innych ludzi, fakt że niektóre prace są na wyjątkowo niskim poziomie, ale ludzie co wam do tego ?, skoro ci ludzie reklamują się tymi pracami w swoich portfoliach i mają klientów to oznacza że ludzie w pełni akceptują tą "jakość", może mają taki gust ?, albo mają w głębokim poważaniu jakość tych zdjęć bo ich to w ogóle nie kręci, nie każdy jest walnięty na punkcie fotografii tak jak my, potrzebują tylko mieć udokumentowany ślub a zdjęcia traktują jako zło konieczne, bo rodzice chcą mieć pamiątkę i co w takim przypadku, chcecie nawracać ludzi na siłę ? poprawiać ich gust ? mówić im co jest ładne a co złe ?

Pzdr
    Ostatnio edytowane przez albercikk ; 12-09-2008 o 09:08
    C - lustra, szkła i błysk

Strona 51 z 103 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów