;-) Juz bys chcial pojezdzic po koledze ;-) Nie wiem czy szybko bedzie plener, tak bardzo mi sie spodobalo studio ;-)
Pozatym musze poszukac modelek, zauwazylem ,ze lepiej sie fotografuje obce modelki a nie zony,narzeczone czy dziewczyny ;-)
eeee no co ty Ciekaw jestem jak ci wyjda zdjecia w plenerze z inna modelka. Z zonka juz widzialem, czekam na inna modelke. Poza tym nie przejmuj sie tym moich "jechaniem" bo ja tez super zdjec nie robie
eeee no co ty Ciekaw jestem jak ci wyjda zdjecia w plenerze z inna modelka. Z zonka juz widzialem, czekam na inna modelke. Poza tym nie przejmuj sie tym moich "jechaniem" bo ja tez super zdjec nie robie
No wlasnie musze poszukac jakis ciekawych modelek ;-) A jechaniem sie nie przejmuje ;-) Wrecz przeciwnie mobilizuje ;-)
Chcialem ,zeby bylo klimatycznie, stad te ceinie i ciemnosci ;-) Za duzo ich ?
Jeżeli chcesz robić klimatycznie to staraj się robić bardziej miękko, powinieneś wydobyć jak najmniejszy kontrast pomiędzy cieniamy i doświetloną częścią twarzy. Najlepiej jak przejścia tonalne są delikatniej rozprowadzone.
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 12-09-2008 o 02:05Powód: Automerged Doublepost