Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    ;-) Juz bys chcial pojezdzic po koledze ;-) Nie wiem czy szybko bedzie plener, tak bardzo mi sie spodobalo studio ;-)
    Pozatym musze poszukac modelek, zauwazylem ,ze lepiej sie fotografuje obce modelki a nie zony,narzeczone czy dziewczyny ;-)
    eeee no co ty Ciekaw jestem jak ci wyjda zdjecia w plenerze z inna modelka. Z zonka juz widzialem, czekam na inna modelke. Poza tym nie przejmuj sie tym moich "jechaniem" bo ja tez super zdjec nie robie
    5dm2

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAdoCanon Zobacz posta
    eeee no co ty Ciekaw jestem jak ci wyjda zdjecia w plenerze z inna modelka. Z zonka juz widzialem, czekam na inna modelke. Poza tym nie przejmuj sie tym moich "jechaniem" bo ja tez super zdjec nie robie

No wlasnie musze poszukac jakis ciekawych modelek ;-) A jechaniem sie nie przejmuje ;-) Wrecz przeciwnie mobilizuje ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Chcialem ,zeby bylo klimatycznie, stad te ceinie i ciemnosci ;-) Za duzo ich ?
    Jeżeli chcesz robić klimatycznie to staraj się robić bardziej miękko, powinieneś wydobyć jak najmniejszy kontrast pomiędzy cieniamy i doświetloną częścią twarzy. Najlepiej jak przejścia tonalne są delikatniej rozprowadzone.
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 12-09-2008 o 02:05 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów