Zobacz wyniki ankiety: Jakie logo życzysz sobie na kubku?

Głosujących
32. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 258

Wątek: Kubki forumowe by axk - zbieramy chętnych !

Mieszany widok

Domyślnie

ceny i kilka informacji musze potwierdzic w poniedziałek - ale w 90% jestem ich pewien i można to uznac (z tego co pisze axk) za aktualną ofertę, poza tym nie zrobimy tylu wzorów kubków - trzeba coś wybrac i tu forumowe grono musi sie wypowiedziec - a ceny na pewno dadzą wam pogląd na to który kubek jest droższy a który tańszy, także czekam na wskazówki co do projektu i wzoru kubka który pójdzie do pieca - myślę że jak do poniedziałku znajdzie się trochę wypowiedzie to będę mógł wieczorem wysmarowac ostateczną wersje

co do listy - to jest na starą cenę i wzór - ale i tak końcową akceptacją będzie (po wizualce ostatecznego wzoru) przedpłata na kubek także nie będę do wszystkich wypisywał, że coś się zmieniło

axk - ok. moge to porozsyłac, myślałem że pomogę a nie przejmę to produkcję; tak jak pisałem wcześniej - podaj koszty poniesione do tej pory
    Ostatnio edytowane przez kieza ; 23-08-2008 o 21:50
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kieza Zobacz posta
    co do listy - to jest na starą cenę i wzór ...
    Czegoś w tym miejscu nie rozumiem. Lista chętnych pozostaje "stara" - to jest logiczne, ale dlaczego także "stara" pozostaje cena czyli 37.00 zł skoro Twoja oferta jest tańsza o kilkanaście zł?

Cytat Zamieszczone przez kieza Zobacz posta
    ... podaj koszty poniesione do tej pory
    Ten aspekt akcji jest w tym momencie nieistotny.
    EOS + Speedlite

Uprawnienia umieszczania postów