Zobacz wyniki ankiety: Zamienniki

Głosujących
155. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 868

Wątek: Zamienniki baterii

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ufffff... Przekopałem całą dokumentację, wszystkie pudełka po sprzęcie i udało się odnalazłem paragon wadliwego akumulatorka - jakie szczęście. Gwarancja jest 6 miesięcy a kupiony był 19-03-2008 Jeden dzień gwarancji Sklep nie robił problemów z wymianą, akumulator był wadliwy i otrzymałem nowy. (kwestia tylko, czy ten który otrzymałem, nie był używany i zwrócony)
    W każdym razie bez problemów się odbyło. Nie mniej jednak na nowy już gwarancji nie otrzymałem z tytułu reklamacji, jako że naprawą jest otrzymanie nowej sztuki
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    Nie mniej jednak na nowy już gwarancji nie otrzymałem z tytułu reklamacji, jako że naprawą jest otrzymanie nowej sztuki
    Bez sensu. Na nową sztukę powinno być tyle samo gwarancji co na każdą nową sztukę. Nieważne czy ją kupujesz czy dostajesz za wadliwą.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Bez sensu. Na nową sztukę powinno być tyle samo gwarancji co na każdą nową sztukę. Nieważne czy ją kupujesz czy dostajesz za wadliwą.
    Tak mi się wydawało, ale z tego co pamiętam to gdzieś jest zapis prawny, że w momencie wymiany gwarancyjnej na nową traktuje się to tak aby była kupiona w dniu zakupienia starej i nie ma się gwarancji kolejnej. Sprawdzę to niby jeszcze w wolnej chwili, ale wydaje mi się że faktycznie tak jest
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Uprawnienia umieszczania postów