Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Jak uzyskać takie kolory?

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Tak naprawdę - wiele dróg prowadzi do celu. I dziwi mnie że ktoś (z całym szacunkiem dla pytającego) chce r e c e p t y zamiast satysfakcji z własnych osiągnięć.

Masz świadomość że pytasz: ktoś coś fajnie wymyślił a mnie nie chce się samemu do tego dojść.Nie chcę tracić czasu na własne poszukiwanie - chcę mieć efekt bez wysiłku.
    Powoli godzę się z tym że "na chama" zrzyna się pomysły na zdjęcie ale żeby jeszcze do tego dopisać recepty techniczne?
    Może poszukaj wśród dostępnych, płatnych "plug-in"ów do softu?
    "O tempora o mores...." - jak mawiali starożytni rzymianie.

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman Zobacz posta
    Masz świadomość że pytasz: ktoś coś fajnie wymyślił a mnie nie chce się samemu do tego dojść.
    A czy Ty masz świadomość, że wcale nie wiesz czy tak akurat jest? Wcale nie
    jest powiedziane, że nie próbował do tego dojść, i wcale nie jest powiedziane,
    że autorka galerii coś "fajnie wymyśliła". To nie jest wcale jakiś nowy styl. Istnieje
    od lat i akurat mało prawdopodobne jest, że autorka sama nie miała w tym
    pomocy, lub chociażby inspiracji z innego źródła.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman Zobacz posta
    Tak naprawdę - wiele dróg prowadzi do celu. I dziwi mnie że ktoś (z całym szacunkiem dla pytającego) chce r e c e p t y zamiast satysfakcji z własnych osiągnięć.

Masz świadomość że pytasz: ktoś coś fajnie wymyślił a mnie nie chce się samemu do tego dojść.Nie chcę tracić czasu na własne poszukiwanie - chcę mieć efekt bez wysiłku.
    Powoli godzę się z tym że "na chama" zrzyna się pomysły na zdjęcie ale żeby jeszcze do tego dopisać recepty techniczne?
    Może poszukaj wśród dostępnych, płatnych "plug-in"ów do softu?
    "O tempora o mores...." - jak mawiali starożytni rzymianie.

A czy to niby mialo cos wnosic do dyskusji??
    Bez obrazy ale dla mnie to nastepna wypowiedz jakiegos nadgorliwca nabijajacego sobie posty.

A reszcie dziekuje za pomoc, Kalina juz wlasnie sam zaczalem kabinowac z dwoma wywolaniami rawa Ale jeszcze wody uplynie zanim efekty beda mi sie podobac
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shark-uk Zobacz posta
    A reszcie dziekuje za pomoc, Kalina juz wlasnie sam zaczalem kabinowac z dwoma wywolaniami rawa
    A możesz bliżej opisać swój proces kabinowania? Czemu wołasz rawy w kabinie? I co to za kabina? Toaletowa czy jaka?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A możesz bliżej opisać swój proces kabinowania? Czemu wołasz rawy w kabinie? I co to za kabina? Toaletowa czy jaka?
    co się zawsze uśmieje z Twoich komentarzy ... to tylko ja wiem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta

Zobacz bystrzaku ze nie mam polskich znakow :cool:

A procesu narazie nie mam jak opisac bo nie wypracowalem jeszcze nieczego konkretnego (zadnej reguly) wiec testuje rozne ustawienia.
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shark-uk Zobacz posta
    Zobacz bystrzaku ze nie mam polskich znakow :cool:

A procesu narazie nie mam jak opisac bo nie wypracowalem jeszcze nieczego konkretnego (zadnej reguly) wiec testuje rozne ustawienia.

Pół roku za granicą zapomina się języka...

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta

Pół roku za granicą zapomina się języka...
    Oy bes pszesady

Uprawnienia umieszczania postów