Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
Wybacz, ale z tego co widzę, czytam i użytkuję... to własnie z sandiskami jest często problem :P Z kingostem i transcendem nie miałem jak na razie żadnych. Karty użytkuję juz 4 rok. Na mrozie, w upale. Odpukac - nie utraciłem żadnych danych, a pieniądze zaoszczędziłem

Co do Hama Polska... znam bardzo dobrze tę firmę, bo pracują i pracowali tam moi bliscy znajomi. Jesli sie nigdy nie zawiodłeś... masz po prostu szczeście
No to chyba masz pecha albo kupujesz podroby, bo widze, ze dla Ciebie cena jest najwazniejsza.
Moja opinia jest oparta nie tylko na moim doswiadczeniu, ale i wielu znajomych. I jak dla mnie Sandisk to nr 1, chyba ze Lexar jest lepszy, a tutaj sie nie wypowiadam,bo Lexara nie uzytkowalem.

Co do roznych warunkkow uzytkowania to akurat moze masz szczescie, bo na mrozie widzialem juz nie jedna padnieta karte firm wlasnie jak trascend czy PQI.

Zas jesli chodzi o Hama Polska to malo mnie to interesuje czy masz tam znajomych, dla mnie liczy sie to, ze zdecydowana wiekszosc sandiskow jaka mialem sam czy moi znajomi pochodzila wlasnie z owej dystrybucji i w zaden sposob narzekac nie mogli, nie mowiac o usterkach czy podrobach.