Nie mam informacji od klientów o jakichkolwiek problemach z tym szkłem.Jeśli chodzi o pracę Af nie mam z nim problemów. Nie wiem u kogo kupujesz te obiektywy ale powinieneś zmienić albo dostawcę albo koprus, bo nie tu tkwi problemNie kieruj się opinią jednej osoby, która problemu szuka nie tam gdzie trzeba.Pytanie drugie, bo nie ma w Polsce sklepu, który dostał by z oficjalnej dystrybucji taką ilość 50/1.4, a ja nie wysyłałem nikomu tylu
Nie wiemy tez jakiej jakości i skąd jest to towar. Dlatego pytam co to za sklep. Warto wyjaśnić bo jak na razie to lipa jest jakaś.
Uśmiałem się po same pachy kolego
Wszytko to zabrzmiało nad wyraz wiarygodnie z ust / pióra dystrybutora ... Sigmy. Rozumiemy wszyscy, że skoro towar nie pochodzi o was to jest to lipa i kant - wszakże tylko towar, który przejdzie przez ręce Sigmy PL nabiera wartości
Krótko:
1. widziałem już wiele nie kończących się polemik z Twoim udziałem więc do następnej mnie z pewnością nie sprowokujesz, choćbyś nie wiem jak bardzo się starał i jakich "argumencików" używał...
2. obecnie nie mam do sprzedaży żadnego Canona 1.4, Sigmy tym bardziej.
Wyrażę się nieoględnie - wisi mi to, czy ktoś kupi sobie Canona, Sigmę, Tamrona czy ZEissa. Sam chętnie nabyłbym to szkło dla siebie bo - poza ostrością i pewnością AF- bardzo mi się podoba.
3. Optycznym na tablicy w dziale Autofocus również wyszła piękna żyletkapo prawej mydło po lewej mniejsze mydło. I konkluzja, jakoby przypadłość ta znikała przy f/2.0 więc to nie problem... śmiech na sali
o widzę, że już przybiegłeś i tam w odsieczy ratować swoje towary ...
Masz jakiś mentalny problem z faktem, iż wyrażam swoją szczerą opinię na temat tego produktu??
Na miniaturkach 600x400 nie będzie widocznego FF/BF, nikt do tej pory nie pokazał wycinków z pełnej klatki poza mną.
Żałuję, że zamieściłem tu ten teścik - lepiej robić swoje i nie martwić się o nic - wszakże taka krecia robota i krytyka Sigmy nie jest mile widziana w oczach oficjalnego dystrybutora ... Sigmy...
Pozostałe głupoty przemilczę bo na awanturę zdecydowanie ochoty nie mam i pozwolę sobie zakończyć wszelkie dyskusje w tym wątku.
żegnam