hm... czytam , czytam i czytam ten wątek i pomyślałem ze może do moich fotek też się jakieś niepochelbne opinie przykleić z pewnością moga, więc się wystawie
hm... czytam , czytam i czytam ten wątek i pomyślałem ze może do moich fotek też się jakieś niepochelbne opinie przykleić z pewnością moga, więc się wystawie
Ostatnio edytowane przez myst ; 30-07-2008 o 14:35
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
AmatorKrak, przeczytaj jeszcze raz caly watek ,dokladnie i ze zrozumieniem. Krytyka napewno zaraz nadejdzie tylko teraz wszyscy mocza sie w basenach pewnie ;-)
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
Nałóg okropny (wiem, bo sam parę lat temu rzuciłem), ale foto mnie się podoba. A co Wy sądzicie?
Body, stałki, zoomik
Kupuję to. Brakuje dymka, a na plus są ciekawe bliki w oczach. Można crop 100% oka, albo chociaż powiesz co to tam się tak fajnie odbiło?
Dymek jest tylko bardzo blady (trochę zginął w słońcu). Co do oka... sam się zastanawiałem, co dało ten błysk, bo blendy nie używałem. Po inspekcji okazało się, że są to... białe spodnie fotografaNa kilku fotach wyszły, więc może jest to jakiś patent
![]()
Body, stałki, zoomik
EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader
tomdz jak dla mnie to pokazujesz tu jedne z lepszych fotografii( ps. ten kolega to całkiem całkiem przystojniacha - chce więcej! )