Strona 82 z 312 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

hm... czytam , czytam i czytam ten wątek i pomyślałem ze może do moich fotek też się jakieś niepochelbne opinie przykleić z pewnością moga, więc się wystawie

Ostatnio edytowane przez myst ; 30-07-2008 o 14:35
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

AmatorKrak, przeczytaj jeszcze raz caly watek ,dokladnie i ze zrozumieniem. Krytyka napewno zaraz nadejdzie tylko teraz wszyscy mocza sie w basenach pewnie ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    No wlasnie, i tu moje pytanie. Tryb AV celuje punktem w oko, no wlasnie jak celuje jednym punktem w jedno oko ,to zawsze bedzie ostrzejsze od drugiego Wiec nalezy robic na MF ? Na MF ok ustawie jedno i drugie oko ostre ale wtedy usta uciekaja
    Zauważyłem, że jak masz na body 85mm... to prawie non stop jedziesz na 1.8 więc ciężko trafic w cokolwiek ;] Przy takiej odleglosci to pewnie przy F/3.5-4 byloby fajnie rozmazane tlo i oczy nos usta w GO :]
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nałóg okropny (wiem, bo sam parę lat temu rzuciłem), ale foto mnie się podoba. A co Wy sądzicie?

Body, stałki, zoomik

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kupuję to. Brakuje dymka, a na plus są ciekawe bliki w oczach. Można crop 100% oka, albo chociaż powiesz co to tam się tak fajnie odbiło?

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dymek jest tylko bardzo blady (trochę zginął w słońcu). Co do oka... sam się zastanawiałem, co dało ten błysk, bo blendy nie używałem. Po inspekcji okazało się, że są to... białe spodnie fotografa Na kilku fotach wyszły, więc może jest to jakiś patent
    Body, stałki, zoomik

Coś już napisał Awatar Skorpion
    Miasto
    SC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta
    Nałóg okropny (wiem, bo sam parę lat temu rzuciłem), ale foto mnie się podoba. A co Wy sądzicie?
    Fajny pomysł, tylko IMHO model wygląda tak jakby sobie palce do nosa chciał wsadzić. Gdyby trzymał troszkę inaczej papierosa to myślę że byłoby naprawdę OK. Jak wcześniej zauważono dymek dodałby "smaczku" tej fotce :wink:
    EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bystry Zobacz posta
    Nie wiem dlaczego ale w poście nie znalazła się prośba o komentarz oczywiście

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

tomdz jak dla mnie to pokazujesz tu jedne z lepszych fotografii ( ps. ten kolega to całkiem całkiem przystojniacha - chce więcej! )

Strona 82 z 312 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów