Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Fotografia Samolotów na 10km wysokości

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    PS
    Dlaczego ich tyle nad naszym niebem lata? Do Singapuru i okolic nie byłoby prościej jakoś niżej, na południe? Czy może zawierucha wojenna na Bliskim Wschodzie ma z tym coś wspólnego?
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Ortodroma
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dzięki. U mnie mówią na to geodezyjna
    Rzecz w tym, że o ile z takiego Seulu to faktycznie "as crow flies" do Polski, to już z Singapuru do Londynu (jak ten A380) to już raczej nie... - a opinię o omijaniu Kaukazu tylko powtarzam, bo zasłyszałem.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

to już z Singapuru do Londynu (jak ten A380) to już raczej nie...
    A jednak: ;-)

mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Pełne uzależnienie

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    A jednak: ;-)
    Poddaję się :wink:

Do Ewy: myślę, że tutaj fotografia jest środkiem bardziej niż celem
    Pomyśl - mogą obserwować "naprawdę na żywo" cumowanie promu do stacji kosmicznej - a nam zostaje oglądanie fotek. Po.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Do Ewy: myślę, że tutaj fotografia jest środkiem bardziej niż celem
    Ja kurczę blade przeczytałam całość i poprzysięgłam sobie, że już nigdy więcej się nie wyrwę jak filip z konopi, dopóki nie zadam sobie trudu zorientowania w czym rzecz. A swój wtręt napisałam po obejrzeniu pierwszych zdjęć. Lumix cholera! Specjalistka!
    Za karę przysiądę do swoich rawów po weekendzie i obiecuję dać okazję do rewanżu. Słówka nie pisnę na swoją obronę i nawet ciężkie martensy zamienię na ten czas na mięciutkie trampeczki!

A autotom fotografii obiektów w zawrotnym ruchu, z 10 i więcej kilometrów - wielkie uznanie!

Pomyśl - mogą obserwować "naprawdę na żywo" cumowanie promu do stacji kosmicznej - a nam zostaje oglądanie fotek. Po.
    To specjalna kasta!
    I wielka frajda, że do nas zawitali na CB. Trzeba ich obłaskawić, żeby sobie nie poszli i pokazywali nadal te cuda!

Cytat Zamieszczone przez KF-ExtremeSpotting Zobacz posta
    Ewo - czuje się w obowiązku wyjaśnić Ci subtelną różnice pomiędzy zdjęciami Krzycha które nam tu zapodałaś (są super – ale w swojej lidze) a tym co robimy.
    Pewnego razu (...) szefie, ale on to wszystko zrobił przez rurę wydechową.
    Dotarło!

Jednak zajmując się tylko takim zdjęciami już kilka lat - prawdziwą krytykę – z dużą pokora i wdzięcznością przyjmuję tylko od tych „którzy robią to przez rurę wydechową” i wiedzą o czym mówią.
    Trzeba było na samym poczatku - miłosiernie napisać w czym rzecz. I by się Ewa Mądralińska nie zapędziła w ślepy róg.
    Ech Czarodzieje!
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 18-07-2008 o 14:51 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    [...]
    Ludzki z Ciebie człowiek, Ewo!

KF - nie wygłupiaj się z tym priva - jest tu parę osób, którzy z chęcią o tej Mekce poczytają, a czy napiszesz o tym w postaci prywatnego e-maila, czy publicznego postu, to z punktu widzenia liczby wciśnięć klawiszy nie robi chyba różnicy, co nie?

Uprawnienia umieszczania postów