Może umówimy się na ostatni rejs który jest zdaje sie o 18.00, a potem można zaatakować np. Wały. Może Piotrek72t wyrobisz się na 18?
Może umówimy się na ostatni rejs który jest zdaje sie o 18.00, a potem można zaatakować np. Wały. Może Piotrek72t wyrobisz się na 18?
W najgorszym wypadku , dojadę nieco późniejmam nadzieję ,że plener nie skończy sie przed 20.
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
ja z kolei pracuje w piatek do 20:00 wiec jak poczekalibyscie chwile na mnie, to tez bym wpadl![]()
Propozycja Lempl'a wydaje się ciekawa i mogę być tak jak pisałem, czyli na ten rejs o 18 bankowo. Później to chyba tylko Wały w kierunku nowej starówki i może jakiś browarek![]()
C-F-K - forever
W takim razie proponuję zbiórkę przy dworcu morskim o godz 17.30, będzie na pewno Mellan i ja. Panowie i Panie którzy nie mogą się pojawić na statku proszeni są o podanie godziny i miejsca przegrupowania w celu rozpoczęcia najazdu na miasto i przybytki![]()
mi pasuje od 20:00 wzwyz, bede bankowo na schodach - na walach![]()
Więc jutro 17.30 na dworcu morskim. Dołączy też moja córa - hooney.
A kto może dołączyć później, też fajnie![]()
C-F-K - forever
W niedzielę o 10.oo w Kluczu na poligonie będzie duża gra paintballowa w lesie jakby ktoś chciał strzelić jakieś fotki dla potomnych.
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<
fajnie sie piwkowalo i gawedzilo o fotografii
oby wiecej takich meetingów!
dzieki za spotkanie![]()