Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Lightroom 2 beta - niezłe cacko!

Mieszany widok

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    maski mi tam dyndaja. ale obsluga dwoch monitorow to piekna sprawa. jak bozia da za 2-3 tygodnie kupuje 24" a obecne 17" po obrocie do pionu wyladuje z boku. i jak da sie po Bozemu wywalic Grid na maly monitor a Develop na duzy, to bedzie cud, miod i orzeszki...
    A co chcesz kupić? Bo ja myślałem podobnie, ale okazało się że różnica między moim 24 calowym imackiem a 17 calowym samsungiem to taka przepaść, że nie podołałem. Bardzo męczące uczucie przy przepływaniu wzrokiem z jednego na drugi. Zostałem "tylko" przy 24 calach.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    A co chcesz kupić? Bo ja myślałem podobnie, ale okazało się że różnica między moim 24 calowym imackiem a 17 calowym samsungiem to taka przepaść, że nie podołałem. Bardzo męczące uczucie przy przepływaniu wzrokiem z jednego na drugi. Zostałem "tylko" przy 24 calach.
    wiesz co... to 17" ktore mam to bardzo porzadny kawal monitora (przynajmniej jak na nieprofesjonalny), bo to Samsung na matrycy PVA. 24" raczej sobie na PVA nie kupie, bo ceny zaczynaja sie kolo 800 Euro, a to jednak "deczko" duzo za ta przyjemnosc. niemniej, rowniez celuje w ktoregos Samsunga, z tym ze raczej w okolicach T240. to co ogladalem na polkach w sklepach mi sie bardzo podoba, jedyne co to sobie to przed zakupem kaze bezposrednio przez DVI podpiac i poprzegladam swoje zdjecia (bo kolory i tonale znam ). ale tez nie spodziewam sie wiekszego zawodu.

chce 24" bo 1920x1200 to jest wyrazna roznica w stosunku do 1680x1024
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów