Dobra, już wszyscy z zainteresowanych mają paszporty. Mam listę 5 osób, brakuje mi 3 do zapełnienia drugiego auta. Pierwsze 3 osoby, które na mail: bavool.e28 at gmail.com wyślą swoje zgłoszenie na 12.04.2008 (ewentualnie termin późniejszy o tydzień, jeżeli organizator nie będzie miał terminów) jadą. Zgłoszenie musi zawierać:
- imię, nazwisko
- obywatelstwo
- datę urodzenia
- numer paszportu
- zawód
Nie wiem czy znacie http://mojasd.ovh.org/ghosttown/chapter1.html
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
W "Przekroju" jest artykuł o Czarnobylu. To o Was?
To najlepsze kompendium wiedzy na temat tej katastrofy z jakim się miałem okazję zetknąć.
Pamiętam też film "15 lat po katastrofie", niesamowity.
Pamiętam też maj 1986, miałem wtedy 21 lat i nie zamierzałem iść na pochód 1-wszo majowy![]()
Uczestnikom wyprawy życzę dobrych zdjęć. Mam nadzieję, że zobaczymy coś na forum.
C-F-K - forever
W!
A moim zdaniem artykul jest bardzo minimalistyczny, porwany i napisany przez osobe, ktra posiada bardzo slabe umiejetnosci literackie. Zdjecia tez sredniej jakosci. Co do programow i reportazy, dobry i rzetelny program byl wyswietlany w TVP, chyba w zeszla srode, bohaterami byli politycy oraz dowodcy armi rosyjskiej bioracy udzial w akcji. Bardzo interesujacy material, wczesniej niepublikowane zdjecia, wywiad z jedynym fotografem, ktoremu udalo sie przezyc tamte dni.
No kurcze...wyjazd 12 kwietnia...i co...żadnej odpowiedzi, nic, zero ??
Wrócili ????:
Ostatnio edytowane przez tomaj_2 ; 20-05-2008 o 08:42
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
skoro nic nie pisza to pewnie nie![]()
a tak w ogole to czesc tomaj![]()