Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
Wywalić?? Artur!
Dla mnie to jest najlepsze zdjęcie! Ten co wisi, z tym na którym wisi plus ten z prawej, który jak nic jest bardzo rozbawiony widokiem i pokazuje łokciami, co ma zrobić ten, na którym wisi z tym, co wisi. Dla mnie bomba!
Więc pisałem żeby pociąć.. Czarka Wilka jest pół - więc do wycięcia.. tak samo reporterzy powyżej, nie wnoszą nic do tematu i rozpraszają uwagę.. Skerla (ten od łokci) może zostać ostatecznie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
A w ogóle - piłka nożna jest bardzo zabawna
Pomysleć: 23 dorosłych facetów lata po boisku w te i we wte za jedną piłką, jak dzieci! I połowa świata się tym ekscytuje! Nie do wiary!
Jeśli być dokładnym to jeszcze są dwaj sędziowie boczni .. no bo to taka namiastka wojny w czasach pokoju - dla dużych chłopców - ale ja już pracuję nad moimi córkami żeby takie poglądy jak Twoje zdusić w zarodku (moja żona ma takie same) - starsza córka (8 lat) od dwóch lat była chyba na wszystkich meczach Korony w Kielcach - zna wszystkich zawodników, drużyni itp., młodsza jak jest mecz w TV to pierwsze co robi to zadaje pytanie - "Tatuś, przynieść ci piwko z lodówki?" - przyszli zięciowie niejedną flaszkę za to postawią, oj postawią