Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Allegro - martino000

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    Nie chcesz - nie kupuj. A jak Ci źle to kup w Polsce. Ja kupiłem i jestem zadowolony.
    No nic odkrywczego raczej nie napisałeś - gratuluję bardzo tanich zakupów. I co najważniejsze - udanych...
    Zanim zacznie się jednak wyśpiewywać pochwalne peany warto uświadomić innym jakie ryzyko podejmują kupując sprzęt, który w razie zaginięcia jest ubezpieczony na ... 70zł. Chyba, że sprzedawca w takowym przypadku zwróci kupującemu np 3000zł bez mrugnięcia okiem to jak najbardziej warto.
    Jednak skoro podejmujecie takie ryzyko to równie dobrze możecie samemu zamówić sprzęt w Usa/Azji jeszcze taniej i poprosić sprzedającego o wysyłkę jako gift oraz ubezpiecznie paczki na kilka złotych aby nie wzbudzać podejrzeń Pana Celnika...
    sorry ale zęby zjadłem niegdyś na zabawach sprzętem z usa i wiem, że nie ma nic za darmo. Odsetek paczek skradzionych a zwłaszcza splądrowanych jest bardzo duży - zamiast szkła dostaniesz pomarańczko ( to akurat z autopsji ) i co wtedy? Ależ owszem, dostaniesz odszkodowanie od ręki - całe 30$...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 22-04-2008 o 23:15

Uprawnienia umieszczania postów