Kurczę, nie ma ktoś tych fotek zapisanych ? Poszukajcie w Temporary Internet Files, ja znalazłem "Polska OK"![]()
Kurczę, nie ma ktoś tych fotek zapisanych ? Poszukajcie w Temporary Internet Files, ja znalazłem "Polska OK"![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Już zauważyliście, że z ekipy ubył jeden z "fotografów", analogowy Nikon i 300d zmieniły się w D2x, ale za to studio WOX jaki sobie komputer do obróbki tychże zdjęć sprawiło. Pogratulować !
Uwaga CYTUJĘ :
"SPRZĘT: Komputer montażowy
Profesjonalne urządzenie stworzone z myślą o nieliniowym montażu filmów video. Tutaj nie ma kompromisów, komputer posiada olbrzymią moc obliczeniową, gigabajty RAM'u i terabajtową przestrzeń dyskową. Macierze dyskowe zapewniają szybki dostęp do zapisanych danych, co w połączeniu z profesjonalną kartą video pozwala na bezstratny i szybki montaż materiału zdjęciowego. Efekt końcowy zapisywany jest na pltach DVD z indywidualnym Menu oraz rozdziałami."
Żródło: http://www.wox.tvtom.pl/sprzet.htm
O obiektywach wiem prawie wszystko
Fotografa z ekipy przechandlowali na allegro na organy do transpantancji a za kase zakupili puszki Nikona i kompa do obrobki video. Ktos chce kupic nereczke??? Jeszcze swieza.
Ostatnio edytowane przez qwerty1237 ; 12-01-2007 o 18:52
D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele
Dla tych co szukają inspiracji... www.nortia.pl![]()
moje ulubione
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Wklejanka jak wklejanka, ale na pierwszy rzut oka pomyślałem, że to jakiś... kleryk![]()
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII
ze studia Nortia:
"Wszystkie szczęśliwe chwile jak śluby, komunie, chrzty, roczki, uwietrznione na fotografii pomagają wyzwolić wspomnienia, a także przekazać je następnym pokoleniom."
analfabeci![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze