Pokaż wyniki od 21 do 30 z 56

Wątek: co wybrać "lepsze" body czy "lepszy" obiektyw

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Riccardo Zobacz posta
    Chyba jednak nie rozumiesz o co mi chodzi. Kolega z postu wyżej również.
    ...............
    Ja Was nie staram się przekonać, bo mi to naprawdę jest wszystko jedno, czy się zgadzacie ze mną czy nie.
    Szanuje Twoje stanowisko i mysle ze jednak sie rozumiemy :-)

Wszystko zalezy komu damy w "łapę" body - dla pewnych osob bedzie lepiej dac manuala aby ich zachecic (zmusic) do nauki, zas dla innych cyfrowka nie bedzie ograniczeniam. Czy pod takim stwierdzeniem mozemy obaj postawic "parafke"?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez serdel Zobacz posta
    Koledzy dziękuje za tą dyskusje a raczej licytacje pomiędzy wami na temat zalet/wad cyfrówek i analogów
    ..............
    Jednakże pragnę wszystkich zapaleńców uspokoić- obojętnie jaki aparat kupię,będę sie starał zrozumieć go od A do Z czyli wykorzystać wszystkie funkcje które mi daje....
    Serdel, to nie jest zadna licytacja - wymieniamy poglady, nasze zrozumienie danej kwestii i na tym to tutaj polega i/oraz kazdego z nas to "bogaci".

Znajoma mowi iz "tylko krowa nie zmienia pogladow" (w sumie nie wiem dlaczego krowa ).

Uspokoic zapalencow - o co Ci chodzi ??? bo nie "kumam".

Uczestniczymy w Twoim watku, pragnac podzielic sie swoim rozumieniem tematu - chyba o to Ci chodzilo?
    A ze dyskusja czasem idzie troche w bok, no coz czesto tak bywa.
    Ostatnio edytowane przez marekk_ok ; 04-04-2008 o 12:56 Powód: Automerged Doublepost
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Uprawnienia umieszczania postów