Strona 7 z 28 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 271

Wątek: Nowart - tanio i szybko

Coś już napisał

Domyślnie

na allegro nie mogę znależć kontaktu do P Nowarta
    gdzie to można znależc
    Nic nie kupuję na aukcji
    -tylko telefonicznie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Myślę, że akurat zarzut o braku kultury i ogłady to lepiej skierował byś pod innym adresem, jako że ten towar bywa u nas deficytowy.
    Kultura komunikacji internetowej polega na przykład na tym że gdy moderator PROSI by skończyć jakiś temat to się, dla własnego dobra, lepiej ugryźć w język niż kontynuować trollowanie. Sprawdź definicję trollingu i przestań jątrzyć dyskusje (specjalnie użyłem liczby mnogiej) choćbyś nie wiem jak był przekonany o własnej racji i wyższości.
    Jeśli nie skończysz sam to skończysz... ale przy pomocy z zewnątrz.
    Potraktuj to jako poważne, bo publiczne, ostrzeżenie - i moja i użytkowników tego forum cierpliwość się kończy odnośnie stylu i poziomu Twoich wypowiedzi (nie chodzi o poziom słownictwa a o cel wypowiedzi - byle wprowadzać zamęt i pławić się w zbędnych pyskówkach).
    Ode mnie EOT.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

to ja dla równowagi powiem, że egzemplarz puszki profi kupiony u tego sprzedawcy był poważnie popsuty. Były pewne trudności, ale szczęśliwie sprzedawca pracuje nad rozwiązaniem problemu. Oczywiście nie omieszkam powiadomić o wynikach - i trzymam kciuki.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony

Domyślnie

No cóż, sprzęt ma do siebie to , że czasem się psuje.
    Skoro jednak postanowiłeś "dla równowagi" położyć troszkę cienia na mojej osobie to zrób to dokładniej bo póki co wychodzi na to, że sprzedawca handluje popsutym sprzętem...
    Egzemplarz był tak bardzo "poważnie popsuty", że kupujący nie widział tego podczas osobistego odbioru i niemalże godzinnego testowania, ani podczas późniejszego, 4 dniowego, pomyślnego fotografowania.
    Wyszła na jaw lub pojawiła się podczas użytkowania wada czujnika AF przy długich dystansach - najprawdopodobniej sprzęt zostanie wymieniony na nowy.
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 22-03-2008 o 15:22

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    No cóż, sprzęt ma do siebie to , że czasem się psuje.
    Skoro jednak postanowiłeś "dla równowagi" położyć troszkę cienia na mojej osobie to zrób to dokładniej bo póki co wychodzi na to, że sprzedawca handluje popsutym sprzętem...
    Egzemplarz był tak bardzo "poważnie popsuty", że kupujący nie widział tego podczas osobistego odbioru i niemalże godzinnego testowania, ani podczas późniejszego, 4 dniowego, pomyślnego fotografowania.
    Wyszła na jaw lub pojawiła się podczas użytkowania wada czujnika AF przy długich dystansach - najprawdopodobniej sprzęt zostanie wymieniony na nowy.
    nowart, znam sprawę w najmniejszych szczegółach. Lepiej, żebyśmy nie pisali tutaj o cieniach i blaskach tej sytuacji czy na przykład argumentach, które cię przekonały do uwzględnienia reklamacji

Wierzę w dobre intencje, obiektywnie opisuję sytuację bo tego bym oczekiwał po innych. I naprawdę wierzę, że wymienisz tego marka i potwierdzisz swoją dobrą renomę. O czym nie omieszkam poinformować niezwłocznie innych.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony

Domyślnie

Ale ja doskonale wiem, że znasz przegląd całej sytuacji. I nie pisz proszę o jakiś "argumentach" z przymrużeniem oka, które niby mnie przekonały do uwzgl. reklamacji bo żadne nie padły. Jej uwzględnienie to skutek ponad godzinnej rozmowy z jasnym wyjaśnieniem problemu ze strony Adama.
    Twoja wiara lub jej brak w moją renomę naprawdę nie ma tu nic do rzeczy. Wymiana sprzętu, który klient zareklamował po kilku dniach udanego użytkowania nie leży wyłącznie w mojej gestii. Wymiana sprzętu na nowy absolutnie nie jest uzależniona od tego jak czarny PR tu zastosujesz oraz kogokolwiek postanowisz o tym później poinformować...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 22-03-2008 o 20:57

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturgajewski Zobacz posta
    hmmm... tanio tak, ale czy szybko? w poniedziałek złożyłem zamówienie mailem, do dzisiaj nic nie doszło. Zadzwoniłem więc i dowiedziałem się, że nic nie było wysłane podobno mój mail nie dotarł lub został przeoczony z powodu dużej ilości zamówień. Wysłałem więc drugi i czekam. Zobaczymy...
    Witam, zakup u użytkownika nowart zakończył się pełnym sukcesem - sprzęt sprawny, miły kontakt osobisty. Wątpliwości, które zrodziły się podczas formułowania postu nr 60 zostały zatem w pełni rozwiane. Polecam sprzedającego

Coś już napisał Awatar Evitagen
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

To ja tez polece Artura. Kupilem co prawda tylko 50 1.4 ale dostarczyl mi ja osobscie - thx!
    Would?

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

w kontekście postów 67-70:

sprawa skończyła się w przyjaznej atmosferze i jak najbardziej pomyślnie.
    pierwszy 1dmk3 został mi solidnie wymieniony przez Nowarta na nową, sprawną sztukę.

dzięki i pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez habakuk ; 10-04-2008 o 10:45

Bywalec

Domyślnie

a ma ktoś do niego numer gg lub telefon, bo na maile nie odpisuje ...

Strona 7 z 28 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów