na allegro nie mogę znależć kontaktu do P Nowarta
gdzie to można znależc
Nic nie kupuję na aukcji
-tylko telefonicznie
na allegro nie mogę znależć kontaktu do P Nowarta
gdzie to można znależc
Nic nie kupuję na aukcji
-tylko telefonicznie
Kultura komunikacji internetowej polega na przykład na tym że gdy moderator PROSI by skończyć jakiś temat to się, dla własnego dobra, lepiej ugryźć w język niż kontynuować trollowanie. Sprawdź definicję trollingu i przestań jątrzyć dyskusje (specjalnie użyłem liczby mnogiej) choćbyś nie wiem jak był przekonany o własnej racji i wyższości.
Jeśli nie skończysz sam to skończysz... ale przy pomocy z zewnątrz.
Potraktuj to jako poważne, bo publiczne, ostrzeżenie - i moja i użytkowników tego forum cierpliwość się kończy odnośnie stylu i poziomu Twoich wypowiedzi (nie chodzi o poziom słownictwa a o cel wypowiedzi - byle wprowadzać zamęt i pławić się w zbędnych pyskówkach).
Ode mnie EOT.
to ja dla równowagi powiem, że egzemplarz puszki profi kupiony u tego sprzedawcy był poważnie popsuty. Były pewne trudności, ale szczęśliwie sprzedawca pracuje nad rozwiązaniem problemu. Oczywiście nie omieszkam powiadomić o wynikach - i trzymam kciuki.
No cóż, sprzęt ma do siebie to , że czasem się psuje.
Skoro jednak postanowiłeś "dla równowagi" położyć troszkę cienia na mojej osobie to zrób to dokładniej bo póki co wychodzi na to, że sprzedawca handluje popsutym sprzętem...
Egzemplarz był tak bardzo "poważnie popsuty", że kupujący nie widział tego podczas osobistego odbioru i niemalże godzinnego testowania, ani podczas późniejszego, 4 dniowego, pomyślnego fotografowania.
Wyszła na jaw lub pojawiła się podczas użytkowania wada czujnika AF przy długich dystansach - najprawdopodobniej sprzęt zostanie wymieniony na nowy.
Ostatnio edytowane przez nowart ; 22-03-2008 o 15:22
nowart, znam sprawę w najmniejszych szczegółach. Lepiej, żebyśmy nie pisali tutaj o cieniach i blaskach tej sytuacji czy na przykład argumentach, które cię przekonały do uwzględnienia reklamacji![]()
Wierzę w dobre intencje, obiektywnie opisuję sytuację bo tego bym oczekiwał po innych. I naprawdę wierzę, że wymienisz tego marka i potwierdzisz swoją dobrą renomę. O czym nie omieszkam poinformować niezwłocznie innych.
Ale ja doskonale wiem, że znasz przegląd całej sytuacji. I nie pisz proszę o jakiś "argumentach" z przymrużeniem oka, które niby mnie przekonały do uwzgl. reklamacji bo żadne nie padły. Jej uwzględnienie to skutek ponad godzinnej rozmowy z jasnym wyjaśnieniem problemu ze strony Adama.
Twoja wiara lub jej brak w moją renomę naprawdę nie ma tu nic do rzeczy. Wymiana sprzętu, który klient zareklamował po kilku dniach udanego użytkowania nie leży wyłącznie w mojej gestii. Wymiana sprzętu na nowy absolutnie nie jest uzależniona od tego jak czarny PR tu zastosujesz oraz kogokolwiek postanowisz o tym później poinformować...
Ostatnio edytowane przez nowart ; 22-03-2008 o 20:57
To ja tez polece Artura. Kupilem co prawda tylko 50 1.4 ale dostarczyl mi ja osobscie - thx!![]()
Would?
w kontekście postów 67-70:
sprawa skończyła się w przyjaznej atmosferze i jak najbardziej pomyślnie.
pierwszy 1dmk3 został mi solidnie wymieniony przez Nowarta na nową, sprawną sztukę.
dzięki i pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez habakuk ; 10-04-2008 o 10:45
a ma ktoś do niego numer gg lub telefon, bo na maile nie odpisuje ...