Ja mam jednak problemy z pojęciem takiej popeliny w body za ponad 10k. O ile w 40d za niecałe 3k można się zżymać i tyle na fatalny LCD to już w mkIII taka kicha to przegięcie.
Ja mam jednak problemy z pojęciem takiej popeliny w body za ponad 10k. O ile w 40d za niecałe 3k można się zżymać i tyle na fatalny LCD to już w mkIII taka kicha to przegięcie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja nie bronię - staram się tylko znaleźć inne wytłumaczenie, niż to, że "złe marketoidy obcięły". Mnie też to trochę boli, zwłaszcza, że - tak jak u Oskarkowego - te same zdjęcia, chwilę potem, na przeciętnym LCD, ale z rozdzielczością 148dpi, już nie wołają o pomstę do nieba.
A potem, jak się pojawią OLED-y (np. w nowej piątce), to będą "syny marnotrawne" wracać na łono...
![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
z tego co kojarze to http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/93385 ma lepszy LCD niż 40D, 5D, marków nie używałem...
5d grippen
17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...