Pokaż wyniki od 1 do 10 z 240

Wątek: [battle] Kot

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    jakby nie alergia współdomowników to dawno bym już sobie sprawił takiego śliczniucha najlepiej bialo-rudego jak garfield:P
    Gdzieś czytałem, ale i naocznie potwierdziłem wiele razy. Brytyjczyki nie uczulają. Mam kumpla, który na widok kota płacze i smarcze dalej niż widzi. Alergia w takiej formie, że szkoda gadać. A u nas przesiaduje na tyle często, że nawet jeden ogon podsuwa mu zadek do głaskania. Żadnych objawów. Najpierw przyłaził nafaszerowany lekami i cieszył się, że działają. Teraz już nie bierze.

Niestety w kwestii występowania rudych brytyków, to Vitez wyjaśnił mi smutną prawdę. Prawie jak Yeti... :-(
    Jarek

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Gdzieś czytałem, ale i naocznie potwierdziłem wiele razy. Brytyjczyki nie uczulają. Mam kumpla, który na widok kota płacze i smarcze dalej niż widzi. Alergia w takiej formie, że szkoda gadać. A u nas przesiaduje na tyle często, że nawet jeden ogon podsuwa mu zadek do głaskania. Żadnych objawów. Najpierw przyłaził nafaszerowany lekami i cieszył się, że działają. Teraz już nie bierze.

Niestety w kwestii występowania rudych brytyków, to Vitez wyjaśnił mi smutną prawdę. Prawie jak Yeti... :-(

tylko że brytyjczyk kosztuje 2000zł z tego co się nie mylę. mam rację????
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Uprawnienia umieszczania postów