Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Dragan Effect

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Ok wszedłem w posiadanie pewnego tutoriala. Mam akurat fote co by ją przerobic. Mam zamiar się za to zabrac jutro jak mi wyjdzie to wstawie efekt i krok po kroku. Tutorial jest wideo i niestety jest to cos w rodzaju plyty dvd z filmem ze nie moge go wydobyc w postaci pliku i gdzieś wrzucic... także jak się uda to będę opisywał step by step co zrobiłem ;-)
    a nie możesz tego przerobić np do divixa? i zapodać na rapida
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    a nie możesz tego przerobić np do divixa? i zapodać na rapida
    Chodzi o to, że na tej płytce są tutoriale i ona ma startup i menu jak płyta dvd z filmem a nie ma też na niej normalnie plików video. Ja się nie znam na obróbce video nic a nic także nawet jak by mi się udało to zgrac do avi to bym tego nie umiał pociąc. Poza tym czy aby przypadkiem żeby wsadzic cos na rapida to nie trzeba miec tam konta?

P.S. Wydumałem coś takiego, czy może jest jakiś darmowy programik jak fraps do gier co rejestruje to co sie wyświetla na monitorze(tak chyba z resztą te wszystkie tutki powstają?) Wtedy by pozostał tylko problem umieszczenia w necie.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uprawnienia umieszczania postów