Na oglądanie Śnieżki "netto", w różnych wersjach oświetleniowych zapraszam do mojej "wystawki" w "Galeriach użytkowników" :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Obejrzałam - podobało się. Fajnie masz z ta bliskością gór.
Dzięki za zaproszenie, będę wpadać częściej - zapisałam sobie![]()
Odkąd zacząłem regularnie jeździć nie wyobrażam sobie że mógłbym w Polsce mieszkać gdzieś indziej, niż na południu :-)
Dzięki za wizytę :-)
Super foty tylko czasami brakuje mi tej bieli..w koncu to snieg.Północ też jest niczego sobie - morze. Pozdrawiam
Śnieg, tak na prawdę nie ma koloru i biały jest tylko w umiarkowanie pochmurny dzień, kiedy kolor nieba oscyluje wokół jasnej, neutralnej szarości. W dni słoneczne robi sie lekko niebieskawy (głównie w cieniach) a przy wschodach i zachodach przyjmuje kolory od pomarańczowego, przez róże, czerwienie i fiolety aż do granatowego.
A morza jakoś nie czuję, kiedyś, w połowie lat 90-tych nawet jeździłem, ale mi przeszło :-)
Mac ty to jesteś szpec od landszaftów , nie ma co, zakupiłem polara ostatnio, jakieś cenne uwagi na początek przygody z tym filtrem mógłbyś zamieścić?
Zgodnie ze zobowiązaniem z tego wątku będzie tutorial, tylko muszę zrobić kilka przykładowe zdjęcia (może w ten weekend) i znaleźć ze dwa wolne wieczory, aby go napisać :-)
czekam z niecierpliwością