Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Mieszany widok

Agness
    Guest

Domyślnie

Witam,

po 3 miesiącach właściwie sporadycznego użytkowania mój nowiusi Canon 40D pokazał mi error 99. Zmiany obiektywów nie pomagały, bez obiektywu też nie działał. Skończyło się wymianą migawki na Żytniej...
    To przykre, że wydaje się sporą kasę na sprzęt, a on całkiem szybko jedzie do serwisu. Chyba, że to ja mam pecha.

Pozdr.

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agness Zobacz posta

po 3 miesiącach właściwie sporadycznego użytkowania mój nowiusi Canon 40D pokazał mi error 99. Zmiany obiektywów nie pomagały, bez obiektywu też nie działał. Skończyło się wymianą migawki na Żytniej...
    To przykre, że wydaje się sporą kasę na sprzęt, a on całkiem szybko jedzie do serwisu. Chyba, że to ja mam pecha.
    Mam identyczne objawy.... Przeczyściłem styki,wyciągnałem aku, baterie podtrzymująca, zmienilem karte,posprawdzalem z innymi obiektywami i ****. Error99 i nic do przodu.

Agness czy w twoim przypadku gwarancja objęła naprawę czy musiałaś płacić? Ile im to zajęło na zyniej?

Aparat nie ma nawet miesiąca....Stare 350D dla przykladu, przez ponad dwa lata nie pokazalo ani razu zadnego bledu.
    pucha i grucha

Uprawnienia umieszczania postów