O łotry!
To ci popadłam w koleżeństwo!
No to - jako znający sie na męskiej naturze - doradźcie mi, jak przekonać męża, że 27-70 jest mi o wiele bardziej potrzebny niż nowy płaszcz..
Bo jak nie..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
24-70 oczywiście)
O łotry!
To ci popadłam w koleżeństwo!
No to - jako znający sie na męskiej naturze - doradźcie mi, jak przekonać męża, że 27-70 jest mi o wiele bardziej potrzebny niż nowy płaszcz..
Bo jak nie..
24-70 oczywiście)
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 13-02-2008 o 18:43 Powód: Automerged Doublepost
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
McGyver, niezle. Ale mnie osobiscie tez zalezy na skonczeniu remontu chaty.
W tym momencie FF,to dla mnie cale poddasze zrobione, i jak narazie udaje mi sie od tej mysli uciekac, chociaz jest ciezko.
A jak juz cos kupuje to..wyciagam jakies inne rzeczy z szafki,plecaka i stawiam na barze, jak pyta co robie to mowie ze jutro mam sie z kims w firmie spotkac bo moze sie zamienie na cos innego.I tak niewie co jest w moim plecaku.
Potem mowie ze swietny interes zrobilem itd.
A jak pyta pozniej czy to nowe (rzeczy ktorymi sie niby zamienilem) to mowie prawde: Kochanie to juz strasznie dawno kupilem.Przeciez prawda, co nie?
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
Trochę się zna, a do pięciu - jako matematyk - bez trudu policzy. No a płacz odpada - umarłby ze śmiechu![]()
Jedziemy dalej..
On nie zna się na samochodach w ogóle, zna się na poważnej matematyce, a tam wszystko jest absolutnie doskonałe. Jeździ wyłącznie rowerem, ewentualnie pociągiem, jeśli powyżej 200 km.
Zbyt łatwymi poradami zbywacie mnie Koledzy!
![]()
Hmm.. Poszedłeś na całość
A mi się przypomniało, że też gadaliśmy o jakichś nowych kanapach..
To przegrane mam!
FF powiadasz?
No teraz to mi się przypomniało czym fotografuję..
A niech to!![]()
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 14-02-2008 o 09:42 Powód: Automerged Doublepost
To porównaj sprzęt, który posiadasz do skryptów do matematyki, wydawanych przez Politechnikę Wrocławską, wtedy zrozumie na pewno![]()
Trzeba mieć w życiu jakieś priorytety, zwłaszcza że jako landszafciarz specjalizujący się w górach nie spędzam za dużo czasu w domu... a jak już jestem to i tak siedzę przed monitorem wywołując RAW-y albo czyszczę sprzęt, więc za bardzo nie przyglądam się temu co stoi po kątach :-)Hmm.. Poszedłeś na całość![]()
Hihi... Popróbuję
Obawiam się jednak, że nawet jeśli pojmie, to powie: "dopiero co wydałaś na zabawki prawie moją półroczną pensję na uczelni!"
Trza mi się chyba przyczaić troszke![]()
A właśnie - jak jesteśmy przy siedzeniu nad zdjęciami...Trzeba mieć w życiu jakieś priorytety, zwłaszcza że jako landszafciarz specjalizujący się w górach nie spędzam za dużo czasu w domu... a jak już jestem to i tak siedzę przed monitorem wywołując RAW-y albo czyszczę sprzęt, więc za bardzo nie przyglądam się temu co stoi po kątach :-)
Masz jakieś argumenty na obronę przed czyms takim:
- Ja też tu mieszkam!
- Normalne kobiety to... (tu wstawić dowolną czynność domową szowinistycznie pojmowaną jako "babska")
- Jak można tyle kasy wydawać na zabawki, a nie mieć porządnych butów (czytaj - szpilek)
- W twoim wieku to już wypda spoważnieć!
(i podobne)
Będę wdzięczna, bo mój repertuar odpowiedzi sie kurczy, a jego repertuar - rozwija!!![]()