Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Przywitałam się już, ale nie tam gdzie trzeba - więc teraz porządnie - Dzień Dobry Państwu!
    Mam na imię Ewa, mieszkam w Olsztynie, jestem początkująca amatorką, fotografuję głównie przyrodę. Lat mam dokładnie 4 razy więcej niż mój miły poprzednik Dempsej.
    Nie rozumiem 3/4 z tego, co piszecie na forum, ale mam nadzieję zrozumieć za parę lat Póki co - z góry proszę o wybaczenie zadawania takich pytań, o których piszecie w swoich anegdotach. Tez takie zadaję Przez parę pierwszych miesięcy robiłam zdjęcia lumixikiem i po kupieniu 400D poprosiłam doświadczonego kolegę, żeby mi przełozył 70-300 na "zumy bieżące" )
    Przełożył. Z kamienną twarzą i bez kalkulatora!
    A już PO zakupie 400D dowiedziałam się z przerażeniem, że lustrzanki nie mają "telewizorka" i trzeba przez wizjer )

Na szczęście wśród moich cech osobistych dominuje poczucie humoru i skłonność do wygłupów oraz desperacja w uczeniu się fotografii.
    No to - cześć Mądrale!
    oooo...
    A gdzie zdjęcia dokładnie robisz? W Olsztynie, okolicach? Jakich?

Witam poza tym, bo się nie przedstawiałem ;-)

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Owiec Zobacz posta
    oooo...
    A gdzie zdjęcia dokładnie robisz? W Olsztynie, okolicach? Jakich?

Witam poza tym, bo się nie przedstawiałem ;-)
    Witaj!
    Forografuje w okolicach Olsztyna, u nas wystarczy wyjechać kilometr za miasto i już się ma piękne pejzaże. Najbardziej lubię się włóczyć po lasach...
    Pozdrawiam
    Ewa

Uprawnienia umieszczania postów