tak, w soboty 9-13
Giełda foto WROCŁAW
Zwiń
X
-
-
Nie sprawdzałem czy dzisiaj była
W następną sobotę się w takim razie przejdę. A nie orientujecie się czy można tam kupić chemię do ciemni?
Komentarz
-
Jak ostatnim razem byłem (z miesiąc temu), to żadnej chemii nie było. Było kilka fajnych obiektywów (między innymi C70-210 3.5-4.5 za 300zł
) Dużo szkieł na m42 jak i na inne systemy. Wystawiał się też jakiś sprzedawca ze sprzętem praktycznie tylko do Canona. Miał całkiem niezłe ceny.
Komentarz
-
-
-
Gdyby ktoś się chciał wybrać to najbliższa giełda odbędzie się 09.01.2010. Ostatnio coraz bardziej warto bo pojawiają się cyfrowe puszki, szkła i lampy Canona w dobrych cenach.
Nie wiadomo natomiast co będzie potem bo w połowie stycznia rozpoczyna się remont Dworca Głównego.Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
to jakaś odmiana - ostatnio byłem końcem września i było cieniutko - może z 5-6 osób sprzedających.C 5D, a100, trochę słoików , trochę lampionów, studio, stylistka ....Komentarz
-
Komunikat z drzwi Klubu Kolejarza:
Uwaga
Uprzejmie informujemy, że kolejna giełda foto, tj. 30 stycznia 2010 roku odbędzie się w nowych pomieszczeniach Domu Kultury "Kolejarz" na Dworcu Świebodzkim (sala obok sklepu z meblami z wikliny "Splot" od strony ul. Tęczowej
ZapraszamyCztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
ooo dzięki za cynk o zmianie lokalizacji, teraz będę miał 10 minut z buta z zajęć na giełdę...
C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX
Regulamin pkt 8.Komentarz
-
witam, przeczytałem informację, a jestem w czasie poszukiwanie canona 20D -warto z tym podjechać na giełdę, są takie egzemplarze ? Myślałem o jutrze, jestem z Wałbrzycha, więc nie wiem czy jest sensKomentarz
-
Dołączam się do pytania. Czy ktoś odwiedzał w ostatnim czasie giełdę? Jest sens się tam wybierać? Poszukuję szerokich stałek na EF oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)Komentarz
-
Bywają, ale bardzo nieregularnie.
Nie ma, prawdopodobieństwo trafienia dwudziestki jest raczej małe.Myślałem o jutrze, jestem z Wałbrzycha, więc nie wiem czy jest sens
Ja byłem jakoś na początku grudnia.
Jeśli jesteś z Wrocławia możesz to potraktować jako sposób spędzenia wolnego czasu :-)Jest sens się tam wybierać?
Trafiają się, ale zdecydowanie częściej te najtańsze (28/2.8, 35/2)Poszukuję szerokich stałek na EF
Dawno tam nic takiego nie widziałem.....oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz