Giełda foto WROCŁAW

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • an_zak
    Początki nałogu
    • 2006
    • 427

tak, w soboty 9-13

Komentarz

• ddChavez
      • 2006
      • 11

Nie sprawdzałem czy dzisiaj była W następną sobotę się w takim razie przejdę. A nie orientujecie się czy można tam kupić chemię do ciemni?
      Moje zdjęcia

Komentarz

• Grisha
        Początki nałogu
        • 2007
        • 353

Jak ostatnim razem byłem (z miesiąc temu), to żadnej chemii nie było. Było kilka fajnych obiektywów (między innymi C70-210 3.5-4.5 za 300zł ) Dużo szkieł na m42 jak i na inne systemy. Wystawiał się też jakiś sprzedawca ze sprzętem praktycznie tylko do Canona. Miał całkiem niezłe ceny.

Komentarz

• MacGyver
          Cenzor
          • 2006
          • 7043

Chemią handluje pan Piotr Krudowski, na giełdzie ma zazwyczaj tylko papier, ewentualnie podstawowe wywoływacze. Zdecydowanie lepszy wybór jest w jego Sklepie, przy ul, Kasprowicza 111 (czynne pon.-pt. do 17-tej)
          Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• ddChavez
            • 2006
            • 11

O, cenna informacja Dzięki!
            Moje zdjęcia

Komentarz

• MacGyver
              Cenzor
              • 2006
              • 7043

Gdyby ktoś się chciał wybrać to najbliższa giełda odbędzie się 09.01.2010. Ostatnio coraz bardziej warto bo pojawiają się cyfrowe puszki, szkła i lampy Canona w dobrych cenach.

Nie wiadomo natomiast co będzie potem bo w połowie stycznia rozpoczyna się remont Dworca Głównego.

Komentarz

• Fik
                Coś już napisał
                • 2008
                • 99

to jakaś odmiana - ostatnio byłem końcem września i było cieniutko - może z 5-6 osób sprzedających.
                C 5D, a100, trochę słoików , trochę lampionów, studio, stylistka ....

Komentarz

• MacGyver
                  Cenzor
                  • 2006
                  • 7043

Komunikat z drzwi Klubu Kolejarza:
                  Uwaga
                  Uprzejmie informujemy, że kolejna giełda foto, tj. 30 stycznia 2010 roku odbędzie się w nowych pomieszczeniach Domu Kultury "Kolejarz" na Dworcu Świebodzkim (sala obok sklepu z meblami z wikliny "Splot" od strony ul. Tęczowej
                  Zapraszamy

Komentarz

• Patryk_mirek
                    Bywalec
                    • 2008
                    • 235

ooo dzięki za cynk o zmianie lokalizacji, teraz będę miał 10 minut z buta z zajęć na giełdę...
                    C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX

Regulamin pkt 8.

Komentarz

• pavlos1
                      • 2011
                      • 3

witam, przeczytałem informację, a jestem w czasie poszukiwanie canona 20D -warto z tym podjechać na giełdę, są takie egzemplarze ? Myślałem o jutrze, jestem z Wałbrzycha, więc nie wiem czy jest sens

Komentarz

• ozzman1
                        Dopiero zaczyna
                        • 2010
                        • 19

Dołączam się do pytania. Czy ktoś odwiedzał w ostatnim czasie giełdę? Jest sens się tam wybierać? Poszukuję szerokich stałek na EF oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)

Komentarz

• MacGyver
                          Cenzor
                          • 2006
                          • 7043

Zamieszczone przez pavlos1
                          witam, przeczytałem informację, a jestem w czasie poszukiwanie canona 20D -warto z tym podjechać na giełdę, są takie egzemplarze ?
                          Bywają, ale bardzo nieregularnie.
                          Myślałem o jutrze, jestem z Wałbrzycha, więc nie wiem czy jest sens
                          Nie ma, prawdopodobieństwo trafienia dwudziestki jest raczej małe.
                          Zamieszczone przez ozzman1
                          Czy ktoś odwiedzał w ostatnim czasie giełdę?
                          Ja byłem jakoś na początku grudnia.
                          Jest sens się tam wybierać?
                          Jeśli jesteś z Wrocławia możesz to potraktować jako sposób spędzenia wolnego czasu :-)
                          Poszukuję szerokich stałek na EF
                          Trafiają się, ale zdecydowanie częściej te najtańsze (28/2.8, 35/2)
                          ....oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)
                          Dawno tam nic takiego nie widziałem.

Komentarz

• pavlos1
                            • 2011
                            • 3

hmmmm.. a znasz może miejsce we Wrocku, albo naszej okolicy, gdzie mozna by kupić taki okaz?

Komentarz

• MacGyver
                              Cenzor
                              • 2006
                              • 7043

Foto-Master na Odrzańskiej. Aparaty są tam pewne (kupiłem od nich dwie używki, na oba dostałem trzymiesięczną gwarancję) ale ceny używek zazwyczaj wyższe niż na Allegro.

Komentarz

• Misiek87
                                Początki nałogu
                                • 2009
                                • 267

Ale nimesamowita pewnosc daje gwarancja przy uzywce! a 3 miesiace to duzo!

Komentarz

Pracuję...