ja to jak wyczuję jakąś "okazje" na allegro to staram się wysłać żonkę do teściowej jak spodziewam się przesyłki (na "szczęście" mam teściową).w zeszłym roku zmieniłem klka obiektywów więc już się pogubiła.
ja to jak wyczuję jakąś "okazje" na allegro to staram się wysłać żonkę do teściowej jak spodziewam się przesyłki (na "szczęście" mam teściową).w zeszłym roku zmieniłem klka obiektywów więc już się pogubiła.
canon
prosto w oczy'jak powiedziec zonie o nowym tele'., albo jeśli ma słabe nerwy napisać mejla/smsa rano do pracy i wyłączyć tel
![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
sms o treści: kochanie z konta z niewiadomego powodu znikło 5000 zł![]()
Uff!! Widzę na szczęście nie mam takiego problemu. Dałem sobie ultimatum co do żony, a nawet dziewczyny. Więc na moje szczęście nie muszę się martwić niczym na pewno przez kolejne 2 lata. Jeszcze nikt o tym nie pisał, ale moja propozycja jest następująca - rzucić palenie, a całe pieniądze co zawsze na fajki szły przeznaczać dla siebie - ok. 2500 rocznie. Zawsze jeszcze można wczasy gdzieś wykupić, a pod pretekstem wczasów zakupić obiektyw( bo tam są takie miejsca, że muszę mieć inny zoom ). Ja myślę, że takich problemów nie będę miał, bo przecież to ma być moje jedyne źródło utrzymania.
modlcie sie zeby wasze zony nie przeczytaly tego watku
wystarczy ze na chwile zostawic komputer z tym watkiem i koniec bedzie oszustw
niektore calkiem wymyslne nie powiem![]()
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Moja ona jak przeczytała to się bardzo śmiała.. ale taki sam wątek na żółtym forum (nie moge go teraz znaleźć - jakby ktoś miał linka..) był jeszcze bardziej odkrywczy.. Moja żona jest na szczęście/niestety* świadoma tego co ile kosztuje ale też jest świadoma co to daje a że zdjęcia robimy od zawsze (ta ciemna za młoduitp. ) to najpierw był aparat i pare szkieł a potem meble
..
Pozdrawiam
Artur
*niepotrzebne skreślić![]()
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Ja po zakupie e L izabet powiadomiłem oficjalnie że to jest lokata kapitału z niewielką utratą wartosci![]()