Pokaż wyniki od 1 do 10 z 446

Wątek: Gary Fong Light Sphere

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Ok, mam na stanie moje wersje Lightsphere. Mogę sprzedać jeden egzemplarz osobie, która wykona testy i upubliczni je na forum. Będziecie się mogli przekonać, czy występują jakie różnice i jeśli takowe są - czy warto przepłacać

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

No to ja jestem gotów. Poproszę wersję do 580 EX MK II :-)
    Masz na stanie?

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Ladna cena

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=298088787

Szkoda ze nie ma miejscu mozna by przymiewrzyc

Smile

Cytat Zamieszczone przez Propi Zobacz posta
    Ok, mam na stanie moje wersje Lightsphere. Mogę sprzedać jeden egzemplarz osobie, która wykona testy i upubliczni je na forum. Będziecie się mogli przekonać, czy występują jakie różnice i jeśli takowe są - czy warto przepłacać
    Wiec za ile sprzedaz ta wersje "podrobiona".
    Cena nadal dla nas aktualna tzn 99,zl??
    jesli tak to jestem zainteresowany do 430 EX.Mozesz sie odezwac na PW
    pozdro
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Propi Zobacz posta
    Juz sprzedales? Jesli nie to ja chetnie kupie.
    Odezwij sie do mnie na PW lub na gg lub telefonicznie.
    Rozwiejmy mity.
    Albo masz albo sciemniasz.

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
    Rozwiejmy mity.
    Albo masz albo sciemniasz.
    Jakie mity? Chcesz tu robić jakieś wielkie demaskacje? Spokojnie, człowieku, to nie hiszpańska inkwizycja
    Tak, mam w tej chwili jeszcze jeden egzemplarz do 580ex, w sensie fizycznym. W drodze jest paczka, w której będą jeszcze:
    - sb600
    - sb800
    - 580ex
    - 420ex
    - i jeden rozmiar, pasujący do:
    Canon Speedlite 380EX, Canon Speedlite 430EX
    Nikon Speedlite SB-24, Nikon Speedlite SB-25, Nikon Speedlite SB-26, Nikon Speedlite SB-27, Nikon Speedlite SB-28
    Metz Speedlite 40MZ2
    Minolta Speedlite 5200i, Minolta Speedlite 5400xi, Minolta Speedlite 5400hs
    Sigma Speedlite EF-500DGSVPFO, Sigma Speedlite EF-500DGST

Poza tym, dyfuzory które ja załatwiam są naprawdę dopasowywalne do wszystkiego. Tzn Sb-800 pasuje do Nikona i do kilku innych lamp, itd. Mocowania nie są profilowane, tylko robione na takiej zasadzie, że do jednego lightsphere'a pasuje kilka lamp o zbliżonym wymiarze palnika. A jakby co - można dociąć dyfuzor czy też upchnąć do niego trochę pianki i dopasować do mniejszego palnika.
    Każdemu zainteresowanemu podsyłam zdjęcia dostępnych dyfuzorów z przyłożoną linijką i można własnoocznie się przekonać, czy dyfuzor będzie pasował czy też nie.
    Do każdego dyfuzora w zestawie 4 dekielki - biały, niebieski, żółty, czerwony.
    Przy 10 zainteresowanych, cena to 99zł od sztuki. Jeśli nie uzbiera się dziarska ekipa, 145zł dla indywidualistów.

Uprawnienia umieszczania postów