No mi sie nie udalo w ogole znalesc... Prawda tez jest taka ze nie za duzo szukalem bo troche czasu nie bylo :/
A wiec musze sie wypisac z listy
Uaktualniona wersja
1. CamelXP
2. Sniper88
3. danny
4. Nagor
5. marekb
6. Dżobert
7. Veldrin
8. Elandril
9. sokratgc
10. Rollerskate
11. gacek
12. Yenox
Canon eos 6D
- EF 24-105mm f/4 IS L
- EF 50mm f/1.4
- Speedlight 430ex II
1. CamelXP
2. Sniper88
3. danny
4. Nagor
5. marekb
6. Dżobert
7. Veldrin
8. Elandril
9. sokratgc
10. Rollerskate
11. gacek
12. Yenox
13. kris75 (no w sumie czemu nie![]()
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
W sumie to nie mogę się zdecydować które zdjęcie wysłać. Mikołajów przez ostatni weekend miałem około setki, lecz nie zawsze szło zrobić dobre zdjęcie.
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
Po prostu trzeba być w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. Chociaż jak teraz patrzę na zdjęcia to żal mi, że nie wykorzystałem całego potencjału sytuacji. W sumie wybieram obecenie pomiędzy dwoma zdjęciami, bo reszta mikołajów pozostała bez dobrze wykonanego zdjęcia.
Ostatnio edytowane przez Dżobert ; 31-12-2007 o 01:22
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
zmagalem sie i nastapila katastrofa; dorwalem JEDNEGO mikolaja (mial 60cm wzrostu, byl z plastiku, i stal za szybka w kwiaciarni - poraszka, bo to zafajdana kukielka a nie uliczniak); tak wiec podkulam ogon
swoja droga troche poraszka, niby swieta, w centrach handlowych powinno byc ich na peczki; moje polowania odbywalem w gdansku (alfa na przymorzu, galeria baltycka, manhatan), jesli ktorys z uczestnikow dorwal jakiegos w gdansku to prosze sie podzielic gdzie czerwone potwory maja pasniki
lista w najnowszej wersji:
1. CamelXP
2. Sniper88
3. Nagor
4. marekb
5. Dżobert
6. Veldrin
7. Elandril
8. sokratgc
9. Rollerskate
10. gacek
11. Yenox
12. kris75 (no w sumie czemu nie)
wycofani/podwiniete ogony/braki materialu:
1. danny
analog i prajmy.
cyfra gdzieś w kącie.
"stal za szybka w kwiaciarni - poraszka, bo to zafajdana kukielka"
"swoja droga troche poraszka"
ciekaw jestem co to jest ta "poraszka"
|EOS Canon 1D MKIII | Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG | Sigma 70-200mm/f2.8 | Canon 50/f1.8 | Sigma 12-24mm/f4.6-5.6 DG| YN-622 |580EXII |
prosze o wybaczenie, winno byc "porazka"; koledze beetle4 dziekuje i nieniejszym wpisuje na osobista liste miodkow.
ps. stosujac forme pytajaca nalezy zakonczyc zdanie znakiem zapytania.
analog i prajmy.
cyfra gdzieś w kącie.