Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3771

Wątek: Monitory - porady, problemy itd.

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

mam już fundusze na pierwsze eizo padło na S1921 ale znalazłem dwa modele:
    S1921SH i S1921SU, czym one się różnią? czy oba mają pivot? który lepiej kupić bo cena dokładnie ta sama

Coś już napisał Awatar Zaicev
    Miasto
    Warszawa

Question benq fp93gp?

Zastanawiam sie nad monitorem LCD do 1000 zl. Wiem, ze zaraz odezwa sie tacy, ktorzy twierdza ze w tej cenie to nie sa monitory tylko lampki nocne i wyswietlacze do worda. Coz, na wiecej mnie zwyczajnie nie stac i chce wybrac mniejsze zlo, najlepiej wydac swoje ciezko zarobione pieniadze
    Juz od dluzszego czasu przegladam monitory. Z okazji swiat mialem troche wiecej czasu i wygrzebalem benq fp93gp na matrycy MVA.
    Bodajze Tom01 pisal gdzies ze ten monitor to najgorszy szmelc dostepny na rynku - mozliwe to? Tyle jest przeciez tanszych monitorow, do tego na matrycach TN!
    Chcialem sie poradzic znawcow i ewentualnie zadowolonych/niezadowlonych uzytkownikow - czy ow benq to naprawde najgorsze z najgorszych? Co w tej cenie jest godnego polecenia? Widzialem ze na przeroznych forach ten monitor (oraz jego poprzednik) zbiera calkiem nienajgorsze opinie.
    Zastosowania amatorskie - zeby obrabiane zdjecia przystawaly do jakichs norm, wygladaly dobrze na wydrukach i innych monitorach (tez tych lepszych, skalibrowanych i ewentualnie oprofilowanych). Nie chce super profi jakosci bo za te pieniadze wiem ze jej nie dostane - ma byc najlepiej w ramach dostepnych srodkow
    3 EOSy 2 cyfry 1 analog | blog

Uprawnienia umieszczania postów