Strona 3 z 30 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 297

Wątek: Fotografia Miesiąca - REAKTYWACJA

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

ja głosuję za tak
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Vitez - a co o tym sądzisz jako moderator?
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CamelXP Zobacz posta
    Vitez - a co o tym sądzisz jako moderator?
    Można dorzucić do podforum Battle Cage. Formuła i sposób wysyłania zdjęć chyba by nie uległy zmianie. Tyle że akurat Batle Cage i wystawianie tam ankiet to nie moja działka.

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

jeśli można to proponuję
    jako dział w forum Galerie

Uzależniony

Domyślnie

Battle Cage ze względu na sondę wydaje się lepszy.
    A dla równowagi, żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony, proponuję dział Zakup Miesiąca ew. Najostrzejszy Obiektyw Miesiąca
    Bo jakby nie patrzeć od robienia zdjęć to się tylko sprzęt zużywa

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

zdjęcie każdego może być oddzielnym wątkiem z 1 punktową ankietą
    wtedy nie będzie ograniczeń w ilości uczestników
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez pawweg Zobacz posta
    też uważam że to dobry pomysł...odetchnąć od tych technicznych zagadnien...a wziąść się za art...co nam sprawia najwięcej przyjemności
    Tak na marginesie
    Mam wrażenie że Nikon jest bardziej związany z Fotografią
    Fajny jest u nich ten dział "Fotografia - zdjęcia i ich obróbka"
    Ostatnio edytowane przez Max_im ; 16-12-2007 o 09:46 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

A może stworzyć dział pt. "Konkursy" i tam wrzucić "Zdjęcie miesiąca", battlecage i ewentualnie inne, okazjonalne konkursy, jak ten na zdjęcie telefonem komórkowym...
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pomysł wydaje się ciekawy - pytanie tylko :

- jak go zorganizować?
    - kto będzie tego pilnował?
    - jak z ocenianiem?

Jeśli wyklaruje się jakaś przejrzysta koncepcja i są chętni do takich zabaw to ja jestem otwarty na takie propozycje (a kwestia stworzenia podforum to 5 minut pracy)

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

ad 1. Ustalić prosty regulamin (tematyka dowolna, termin nadsyłania np. do 5-ego następnego miesiąca itp. )
    ad 2. raz w miesiącu założyć watek i wstawić nadesłane zdjęcia to chyba nie jest dożo roboty...
    ad 3. Nie przypuszczam żeby często zdarzało się, że będzie więcej niż 10 zdjęć, więc proponuję zwykłą ankietę. Wygrywa ten kto dostanie najwięcej głosów

to takie uwagi na szybko. Można podejrzeć / podpytać na zaprzyjaźnionym forum, lub wprowadzać poprawki i modyfikacje z czasem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    nie wiem w jakim jezyku to napisales, ale na pewno nie po polsku, a przynajmniej nie majac na uwadze zasady gramatyki
    OT...

Na początku chciałem Ci odpisać, potem jednak zrezygnowałem. Kiedy jednak zobaczyłem w Twojej stopce STOP BYKOM, stwierdziłem, że to do czegoś jednak zobiązuje...

Jeśli już kogoś ganisz (abstrahując od celowości tej przygany), wytykając mu błędną pisownię, to wypadałby, abyś sam korzystał z zasad pisowni języka polskiego. I nie chodzi mi już o znaki diakrytyczne, ale o tak podstawowe sprawy jak zaczynanie zdania wielka literą i kończynie kropką.

Do admina:
    Szkoda, że forum nie posiada funkcjonalności wygaszania postów. Przydałaby się, nie tylko do takich postów, jak ten mój.
    Ostatnio edytowane przez RoboD ; 17-12-2007 o 19:03
    Pozdrawiam Robert
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 3 z 30 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów