U mnie to bedzie chyba ta fotka :
U mnie to bedzie chyba ta fotka :
Ogolnie ten ''sezon'' byl bardzo owocny i dzieki niemu doszedlem do wniosku ze najlepiej czuje sie w zdjeciach sportowych.
pozdrawiam serdecznie
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Moje najlepsze z 2007 roku to noc w bacówce w Cisnej pod Honem, gdzie przy ognisku spotkaliśmy wszystkich tych, których widzieliśmy tego dnia na szlaku...
minolta str-101, fuji realia 100; rokkor 16mm; chyba f/8 i jakieś 2,5h
Pola lednickie.
Czy najlepsze, to nie wiem, ale na pewno czuję się z nim bardzo związany![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Dla mnie to jest To zdjecie
Jak na razie fotka Yerzu(Yerzego?Nie wiem jak to się odmienia) najbardziej przypadła mi do gustu.
Ja nie mam wątpliwości,które ze zdjęć jest moim najlepszym.
Ogólnie rok 2007 był dla mnie bardzo udany.W końcu przesiadłem się na cyfrową lustrzankę i skompletowałem przyjemny zestawik
Pozdrawiam.
Miejsce: Szyndzielnia, Beskidy.
Aparat: Canon EOS 400D + Canon 28-80mm.
Jeśli chodzi o poprzednie fotografie, które zostały zaprezentowane w tym temacie, to najbardziej przypadło mi do gustu zdjęcie użytkownika o nicku sowask8. Przypomina mi ono kadr z filmu, pt. "300", który bardzo mi się podobał - głównie pod względem efektów specjalnych. Być może dla niektórych fotografów zdjęcie to może wydać się niezbyt wyszukane technicznie, ale ja chwalę sobie minimalizm i prostotę wykonania![]()
Ostatnio edytowane przez Sambady ; 15-12-2007 o 14:26
photo is a colour, life is black
I prefer photo - it makes me smile
Z wyborem ciężko było:
.