no wlasnie nie jak napisalam im pytakno na support to w sumie nic nie napisali tylko ze konto zostalo aktywowane i tyle? moze ktos ma doswiadczenie jak wysylac vektory i czy ilu9 tez przyjma bo na 8 wszystko mi sie placze bo pracuje na cs2?
no wlasnie nie jak napisalam im pytakno na support to w sumie nic nie napisali tylko ze konto zostalo aktywowane i tyle? moze ktos ma doswiadczenie jak wysylac vektory i czy ilu9 tez przyjma bo na 8 wszystko mi sie placze bo pracuje na cs2?
Sorry za dygresję, ale chcę kupić jakiś zestawik do fotografii bezcieniowej i znalazłem coś takiego :
http://www.allegro.pl/item272442285_...a_5500_k_.html
Czy warto takie coś kupić ?
Chętnie poznam opinię "starych wyjadaczy" stockowych.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
A jaką moc powinny mieć te żarówki błyskowe?
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
http://afe.pl/catalog/product_info.php?products_id=921
zerknij sobie najtansza z najtanszych obcji a co do jakosci to moze koledzy sie wypowiedza![]()
Zaczynam nowa serje z tematami w tle... od tygodnia w wolnych chwilach biegalem po lotniskach i biurach cykac cos co bede mogl uzyc jako tlo![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
ma ktoś jakieś patenty jak połączyć tło z obrazkiem ze studia, tak aby wyglądało to jak najnaturalniej?
Pozdrawiam,
Robert
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Witam
Ja wystawiam na Fotolii,Bigstockphoto,Istockphoto.Alamy.
Najwięcej na Fotolii,ok 300zdjęć z tego sprzedałem 112 .
Sprzedaz idzie takimi "falami"-jednego dnia potraiło pójść 8-10 fotek a potem przez tydzien nic.Pieniadze to wielkie nie są ale:cool: zawsze sie przydają.
Ciągle brak czasu na realizacje nowych pomysłów i wstawianie fotek
Pozdrawiam
------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------